Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Du bokar enkelt dina gruppträningspass på hemsidan eller via Actics app för Android eller iPhone. Bokningsreglerna hittar du här.

 

Actic Core

Läs mer
 

Actic Dynamic Flex

Läs mer
 

Actic Power

Läs mer
 

Actic Workout

Actic Workout är vår förkoreograferade intervallklass som fokuserar på att utmana ditt hjärta genom pulshöjande träning till härligt inspirerande musik. Actic Workout är ett modernt gympapass, där klassiska aerobic- och spänststeg i varierande tempo varvas med funktionell styrka för maximal träningseffekt.


 

Aerobic

Läs mer
 

Aerobic Dance

Läs mer
 

Afro

Läs mer
 

Aqua by Actic

Läs mer
 

ATC (Actic Training Circuit)

ATC är ett cirkelträningspass som ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vare kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar.


 

BODYATTACK®

Läs mer
 

BODYBALANCE®

Läs mer
 

BODYCOMBAT®

Läs mer
 

BODYPUMP®

Läs mer
 

BODYSTEP®

LesMills Nordic BODYSTEP® är ett enkelt, atletiskt och roligt intervallpass som finns i två inriktningar - Classic och Athletic. Du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till motiverande musik som höjer din puls till max.


 

Box by Actic

Läs mer
 

Challenge by Actic

Läs mer
 

Functional Toning by Actic

Läs mer
 

Indoor Bootcamp

Läs mer
 

Indoor Running by Actic

Indoor Running by Actic är gruppträningsklassen som under 30 minuter hjälper dig förbättra din kondition genom intervallträning. Alla kan vara med, oavsett nivå, du anpassar själv hastighet efter din konditionsstatus – på Indoor Running by Actic blir du aldrig ifrånsprungen.


 

Jallabina

Läs mer
 

Just Dance by Actic

Läs mer
 

Just Dance Latin by Actic

Läs mer
 

Leg Works by Actic

Läs mer
 

Mama-klasser

Under gruppträningspasset kommer vi inte göra några hopp. Stötar och ojämn belastning är inte bra för bäckenet som modellerar om sig inför förlossningen.


 

Outdoor Bootcamp

Läs mer
 

Outdoor Running

Läs mer
 

Pilates

Läs mer
 

Piloxing®

Läs mer
 

RPM®

RPM®: Förkoreograferat konditionspass som utförs på en spinningcykel. En enkel, rolig och effektiv cykelträning, du cyklar till rytmen av kraftfull musik.


 

Seniorpass

Läs mer
 

Spinning by Actic

Läs mer
 

Step

Läs mer
 

Step & Strength by Actic

Läs mer
 

Step Dance

Step Dance består av klassiska aerobicsteg som utförs på, över och runt en steplåda, som i slutändan sätts ihop med utmanande steg till en hel koreografi.


 

Tabata by Actic

Läs mer
 

The House Fitness

Läs mer
 

Yoga by Actic

Läs mer
 

Zumba Gold®

Läs mer
 

Zumba®

ZUMBA®: Enkla dansrutiner som mixar världens alla dansstilar. ”Ditch the workout and join the party”. Vi mixar låg- och högintensiva rörelser i intervaller.