Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Du bokar enkelt dina gruppträningspass på hemsidan eller via Actics app för Android eller iPhone. Bokningsreglerna hittar du här.

 

Actic Core

Läs mer
 

Actic Dynamic Flex

Läs mer
 

Actic Power

Läs mer
 

Actic Workout

Actic Workout är vår förkoreograferade intervallklass som fokuserar på att utmana ditt hjärta genom pulshöjande träning till härligt inspirerande musik. Actic Workout är ett modernt gympapass, där klassiska aerobic- och spänststeg i varierande tempo varvas med funktionell styrka för maximal träningseffekt.


 

Aerobic

Läs mer
 

Aerobic Dance

Läs mer
 

Afro

Läs mer
 

Aqua by Actic

Läs mer
 

ATC (Actic Training Circuit)

ATC är ett cirkelträningspass som ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vare kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar.


 

BODYATTACK®

Läs mer
 

BODYBALANCE®

Läs mer
 

BODYCOMBAT®

Läs mer
 

BODYPUMP®

Läs mer
 

BODYSTEP®

LesMills Nordic BODYSTEP® är ett enkelt, atletiskt och roligt intervallpass som finns i två inriktningar - Classic och Athletic. Du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till motiverande musik som höjer din puls till max.


 

Box by Actic

Läs mer
 

Challenge by Actic

Läs mer
 

Functional Toning by Actic

Läs mer
 

Indoor Running by Actic

Läs mer
 

Just Dance by Actic

Just Dance by Actic ger dig möjligheten att släppa loss och njut av varje steg och varje låt. En ny dansstil i varje låt under en dansklass.


 

Just Dance Latin by Actic

Läs mer
 

Leg Works by Actic

Läs mer
 

Mama-klasser

Läs mer
 

Outdoor Running

Läs mer
 

Pilates

Pilates: På Actics gruppträningsklass Pilates tränar vi klassiska pilatesövningar som stärker kroppens kärna och ökar vårt kroppsmedvetande.


 

Piloxing®

Läs mer
 

RPM®

Läs mer
 

Seniorpass

Läs mer
 

Spinning by Actic

Läs mer
 

Step

En gruppträningsklass som många av oss känner igen! Här tar vi klassiska aerobicsteg på, över och runt en steplåda, som sätts ihop till en hel koreografi.


 

Step & Strength by Actic

Läs mer
 

Step Dance

Läs mer
 

Tabata by Actic

Läs mer
 

Yoga by Actic

Läs mer
 

Zumba Gold®

ZUMBA GOLD®: Enkla dansrutiner som mixar världens alla dansstilar. Perfekt för oss äldre som letar efter en anpassad Zumbaklass med lite lägre intensitet.


 

Zumba®

Läs mer