Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Du bokar enkelt dina gruppträningspass på hemsidan eller via Actics app för Android eller iPhone. Bokningsreglerna hittar du här.

 

Actic Core

Läs mer
 

Actic Dynamic Flex

Läs mer
 

Actic Power

Läs mer
 

Actic Workout

Actic Workout är vår förkoreograferade intervallklass som fokuserar på att utmana ditt hjärta genom pulshöjande träning till härligt inspirerande musik. Actic Workout är ett modernt gympapass, där klassiska aerobic- och spänststeg i varierande tempo varvas med funktionell styrka för maximal träningseffekt.


 

Aerobic

Läs mer
 

Aerobic Dance

Läs mer
 

Afro

Läs mer
 

Aqua by Actic

Läs mer
 

ATC (Actic Training Circuit)

ATC är ett cirkelträningspass som ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vare kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar.


 

Body Attack™

Läs mer
 

Body Balance™

Läs mer
 

Body Combat™

Läs mer
 

Body Pump™

Läs mer
 

Body Step™

LesMills Nordic BODYSTEP är ett enkelt, atletiskt och roligt intervallpass som finns i två inriktningar - Classic och Athletic. Du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till motiverande musik som höjer din puls till max.


 

Box by Actic

Läs mer
 

Challenge by Actic

Läs mer
 

Functional Toning by Actic

Läs mer
 

Just Dance by Actic

Läs mer
 

Just Dance Latin by Actic

En härlig dansklass där instruktören ger liv åt olika latinamerikanska dansstilarv en i varje låt. En danskarneval som passar alla.


 

Leg Works by Actic

Läs mer
 

Mama-klasser

Läs mer
 

Outdoor Running

Läs mer
 

Pilates

Läs mer
 

Piloxing®

PILOXING®: En blandning av Pilates, boxning och dans. Sleek, sexy and powerful! Ett träningskoncept som först lanserades i Hollywood och blev en supertrend.


 

RPM™

Läs mer
 

Seniorpass

Läs mer
 

Spinning by Actic

Läs mer
 

Step

Läs mer
 

Step & Strength by Actic

Step and Strength by Actic: På detta energifyllda pass får du det bästa av två världar - sprudlande spänstträning som maxar din kondition med styrketräning.


 

Step Dance

Läs mer
 

Tabata by Actic

Läs mer
 

Yoga by Actic

Läs mer
 

Zumba Gold®

Läs mer
 

Zumba®

ZUMBA®: Enkla dansrutiner som mixar världens alla dansstilar. ”Ditch the workout and join the party”. Vi mixar låg- och högintensiva rörelser i intervaller.