Gruppträning

Spinning

Spinning

Funderar du på att testa spinning? Gör det! Det är supereffektiv och medryckande konditionsträning. Svettgaranti och trötta muskler utlovas.

Vad är spinning?

Spinning är gruppträningsklassen som främst fokuserar på konditionsträning på inomhuscyklar. Du tränar din kondition till härlig musik och inspirerande intervaller. Klasserna är flexibla eftersom alla våra medlemmar själva kan justera motstånd beroende på dagsformen. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet, instruktör på klassen och tidsintervall.

Genom att träna spinning kan du:

  • Förbättra förbränning och kondition
  • Öka bentätheten
  • Öka ämnesomsättningen
  • Skapa en bra bas för annan typ av träning

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar