Actic Anywhere

59kr/mån

Priser

Träna där du vill. När du vill.

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning och ingår i alla våra medlemskap. I Actic Anywhere-appen hittar du allt ifrån gruppträning och PT online till inspirerande träningspass skapade av våra bästa personliga tränare och program som passar alla. Vår ständigt växande träningskatalog innehåller just nu över 240 olika träningspass, med stor variation i träningstyp, fokus och tid. Du kan även se statistik över din träning, följ dina vänner och skapa grupper och utmaningar! Du kan även boka dina gruppträningspass och se en överblick över alla dina bokade pass. Actic Anywhere ingår i alla våra medlemskap.
Med Actic Anywhere kan du utföra din träning på ett inspirerande och kul sätt där du vill och när du vill –  helt enkelt ANYWHERE.
För dig som inte är medlem på ett Actic gym, teckna ett bindningsfritt Actic Anywhere medlemskap till en kostnad av 59kr/månaden.

Är du redan Actic medlem? Ladda ned appen direkt!

✔ Alla våra medlemmar har fri tillgång till Actic Anywhere appen.
✔ Ladda ned appen idag och kör ditt nästa träningspass där du vill. När du vill!
Du hittar länkar till respektive operativsystem till appen här nedanför – välj det som passar dig och kom igång med din träning direkt. Ladda ner appen och logga in med din E-post/Medlems ID och lösenord kopplat till ditt Actic medlemskap (samma inlogg som till Mina Sidor).
Hoppas du hittar många inspirerande och bra träningspass just för dig i Actic Anywhere!

Vi tror att träning inte enbart handlar om teknik och maskiner. Vi tror att framtiden innehåller klassisk träningskunskap och modern intelligens, där människan får vara i fokus. Vi vill att du ska träna för att kunna leva mer. Träning för livet – även digitalt.
PT online är en perfekt möjlighet för dig som vill utveckla din träning och till ett väldigt förmånligt pris (från 37 kr/dag). Du får din träning planerad och strukturerad, alltid med dina behov och förutsättningar i fokus. Vi hjälper dig att uppnå dina resultat genom coachning digitalt.
Du har en direkt kontakt med din coach som möter dig där du är, med ditt mål i sikte och guidar dig effektivt att uppnå just dina mål med din träning.
Hur fungerar PT online?

• Du väljer själv din coach och ni håller kontakt via chatt om dina förutsättningar, behov och mål.
• Du får alltså ett proffs på träning som investerar sin tid för att du ska nå framgång i din träning.
• Oavsett vad du behöver för att nå dina mål kommer din coach tryggt att lösa uppgiften.
• Du får sedan ett program som är skräddarsytt för just dig, dina mål och erfarenheter du har sedan tidigare samt vilka redskap du har tillgängligt.
• Jobbresa nästa vecka? Inga problem, din coach kommer ändra veckans upplägg så det passar dig och ditt schema.
• Du får videofilmer på alla övningar som finns i ditt program för att det ska bli enklare att förstå utförandet och att du får maximal effekt.
• Din coach följer upp alla träningspass med kommentarer och reflektioner och har du frågor och funderingar så finns din coach tillgänglig i appen.
• Coachen uppdaterar din programmering varje vecka för att du hela tiden ska komma närmare ditt mål och utvecklas i din träning.

Som medlem får du tillgång till
 • ✔ Träningspass

  Ett ”Pass” är ett guidat träningspass som byggs upp av flera olika övningar som ska utföras på tid eller antal repetitioner. Passbibliotektet har både stor bredd och djup inom kategorier så som; funktionell styrketräning, rörlighet, stretching och uthållighet, men även rena kroppsvikts- och bålpass. Här hittar du lika mycket inspiration till effektiva pass på gymmet, hemma eller ett kompletterande stretchpass efter löprundan. Vi erbjuder även gästtränare som besöker oss och presenterar kul pass i appen med jämna mellanrum. Håll utkik under nyheter i appen så missar du inget!

 • ✔ Gruppträning

  Ett gruppträningspass är en filmad klass där du som utövare tränar tillsammans med instruktör på samma sätt som ett gruppträningspass på en anläggning. Du kan köra passen när det passar dig i vardagen.

 • ✔ Träningsprogram

  Ett program är en samling av pass som skapats med syfte att bygga progression över tid och nå ett specifikt mål. Passen planeras in i din tränings logg, starta din träningsresa redan idag!

 • ✔ Bootcamps

  Ett bootcamp är ett program som startar vid givna datum där deltagarna kämpar tillsammans med sin coach mot uppsatta mål. Lanseras Februari 2021!

 • ✔ PT Online

  Med PT Online erbjuder vi stora delar av fördelarna med personlig träning men till ett lägre pris och större flexibilitet. Läs mer i appen.

 • ✔ Koppla ihop

  Du kan koppla ihop appen med populära tredjeparts aktivitetstrackers för automatisk synk och statistik för all din träning.

 • ✔ Actic Anywhere veckor

  Som Actic Anywhere medlem får du även tillgång till Actics fysiska anläggningar under våra Anywhere veckor!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice