Gruppträning

BODYBALANCE®

BODYBALANCE®

En förkoreograferad klass som mixar yoga, pilates och tai chi och ger dig medvetenhet samt inre harmoni.

LesMills Nordic BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. Ett pass BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

BODYBALANCE®med Actic

En typisk klass kan se ut så här: 

  1. Klassen börjar enkelt, med flödande Tai Chi rörelser för att lämna dagen bakom dig, fokusera på dig själv och din kropp.
  2. Din instruktör kommer sedan att ta dig genom olika Yoga och Pilatesövningar för att stärka och tona dina muskelgrupper. Rörelserna du gör används för att skapa smidighet och flexibilitet.
  3. De sista 10 minuterna används för att du ska kunna dra nytta av de fysiska såväl som mentala fördelarna av meditation, vilket också höjer effekterna av träningen.

 

Vad ska man ha med sig på passet? 

Du behöver inte ta med dig träningsskor, vi gör bodybalance passet barfota. Vi rekommenderar att du bär sköna och bekväma kläder som tillåter dig att göra fullständiga rörelser. En yogamatta är inte heller nödvändigt, men ta med en egen om du känner för det. På Actic erbjuder vi alltid yogamattor till deltagarna.

Precis som alla LES MILLS® program så släpps det en ny release var tredje månad med ny musik och koreografi.

 

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar