Functional Strength

Functional Strength är en klass där du tränar hela kroppen med hjälp av få redskap och din egen kroppsvikt! Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Du får en komplett träning för din kropp och du känner dig ordentligt genomtränad. Passar både nybörjare och vana deltagare.
Funktionell styrketräning är ett brett begrepp med många definitioner men kortfattat innebär det att du tränar mer än enbart en enskilds muskels styrka i varje övning. Du tränar rörlighet, balans och koordination genom övningar som aktiverar flera olika muskler samtidigt. Functional Strength är gruppträningsklassen som utveckla styrka och funktionalitet i rörelser som baseras på sju olika begrepp: GÅ, KNÄBÖJ, UTFALL, PRESS, DRAG, FÄLLNING och ROTATION.
Med korrekt utförd funktionell träning förbättras hållningen och med en starkare bål avlastar kroppen vare sig du sitter och jobbar på kontoret eller bär tunga matkassar från butiken.
Klassen finns i 55- och 45 minuters format.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss