Gruppträning

Zone

ZONE är tufft, utmanande, svettigt och roligt!

  • 30 minuter
  • 3 zoner
  • 12 övningar
  • Coachande instruktörer

ZONE ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vara kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar. Förutom den egna kroppen som redskap används t.ex. skivstänger, viktplattor, viktskivor.

ZONE utförs i gymmet, utomhus eller i gruppträningssalen. Du bokar enkelt in dig på ZONE-pass här på Actics hemsida, appen eller i receptionen på din anläggning. Du vill inte missa denna utmaning som garanterat ger dig en rejäl genomkörare!

Let’s get into the zone!

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar