Gruppträning

Zone by Actic

ZONE by Actic är tufft, utmanande, svettigt och roligt!

  • 30 minuter
  • 3 zoner
  • 12 övningar
  • Coachande instruktörer

ZONE by Actic ger dig effektiv träning av både styrka och kondition tack vara kombinationen av komplexa och pulshöjande styrkeövningar. Förutom den egna kroppen som redskap används t.ex. skivstänger, viktplattor, viktskivor.

ZONE by Actic utförs i gymmet, utomhus eller i gruppträningssalen. Du bokar enkelt in dig på ZONE by Actic-pass här på Actics hemsida, appen eller i receptionen på din anläggning. Du vill inte missa denna utmaning som garanterat ger dig en rejäl genomkörare!

Let’s get into the zone!

 

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!