Konditionsträning på Actic

Träna kondition på Actic

Det mesta i livet blir lite enklare och roligare om du har bra kondition. Dessutom mår kroppen bättre rent fysiskt. Hjärtat blir starkare, syresättningen ökar, vilopulsen sänks och du minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Du förbättrar även ditt näringsupptag och ökar kroppens förbränning av kalorier.

Välj mellan flera olika träningsformer

Hos oss på Actic kan du träna kondition på gym på många olika sätt. Roddmaskin, crosstrainer, cykel och löpband ger bra kondition. På många av våra anläggningar kan du också välja mellan mängder av gruppträningspass som spinning, box och cirkelträning. Även simträning är bra för konditionen. Actic ligger ofta i anslutning till simhallen och då ingår även simning i medlemskapet.

Kombinera gärna konditionsträning med styrketräning för bättre variation. Träning två till tre gånger i veckan ger en bra grund. På flera anläggningar kan du även boka en personlig tränare.

Löpbandet

På alla våra gym hittar du det klassiska löpbandet, ett utmärkt alternativ till att springa ute. På löpbandet bestämmer du själv hur tuffa backar du ska springa uppför, och i vilken fart. Indoor Running är ett av våra många konditionspass.

Så tränar du på löpband

Roddmaskin

Gymmets roddmaskin är perfekt som uppvärmning innan ett styrkepass,  men funkar även bra om du vill köra ett helt pass med effektiv helkroppsträning. När du ror aktiveras alla kroppens större muskelgrupper så att du snabbt får upp pulsen och ökar syreintaget, det vill säga förbättrar konditionen.

Läs mer om hur du tränar i roddmaskinen

Spinningcykel

På våra konditionsavdelningar hittar du även motionscyklar. Att cykla är ett av de enklaste sätten att motionera på, och det är en supereffektiv och medryckande konditionsträning. Svettgaranti och trötta muskler utlovas!

Läs mer om fördelarna med cykling

Crosstrainer

Att konditionsträna på crosstrainern är skonsamt för lederna och ett effektivt sätt att få upp pulsen. Justera motståndet i steg och handtag för att ge både armar och ben en rejäl utmaning, vilket även påverkar mag- och ryggmuskler.

Lär mer om hur du tränar på crosstrainer

Vi hjälper dig hitta rätt

På Actic har du alltid tillgång till utbildade instruktörer som mer än gärna hjälpa dig hitta rätt bland våra maskiner och träningsredskap. Tveka inte att fråga oss om hjälp!

 

Inspireras av Actic:

Fartlek

 

Upptäck hemligheten

Träning på Actic

Hemligheten till att du ska lyckas med din träning handlar å ena sidan om att du tränar rätt saker. Och å andra sidan att du faktiskt håller igång din träning. För att möta de här två målen, jobbar vi på Actic med beprövade metoder, oavsett om det gäller maskiner, fria vikter eller våra klasser.

Det andra målet, om att hålla igång försöker vi möta genom att ha ett härligt gäng på plats i anläggningen och att se till att miljön och all utrustning är i toppskick.

Så hemligheten handlar om att träna metodiskt tillsammans med dina träningskompisar på gymmet. Välkommen!

Vill du veta mer?

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar