Träning på Actic

Vi har något som passar alla – oavsett om du föredrar att träna på gymmet, simma några längder i poolen eller att träna i grupp.

På Actic är alla välkomna och vi har alltid ett leende och några peppande ord över för dig som besöker oss. Simma några längder i poolen, träna styrketräning i gymmet eller kör ett utmanande gruppträningspass tillsammans med våra utbildade instruktörer. Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner, fria vikter och träningsmaskiner för att du ska få ett så bra träningspass som möjligt.

Boka kostnadsfri provträning

Vad vill du uppnå med din träning?

Behöver du extra träningspepp, ett skräddarsytt träningsschema eller hjälp med tekniken? Vi erbjuder även personliga tränare på plats som kan hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå. När du tecknar ett nytt medlemskap hos oss får du dessutom alltid två timmar med en personlig tränare/instruktör för att din start ska bli så bra som möjligt.

Hitta din PT

Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Läs mer om gruppträning

Läs mer

Gruppträning

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

Läs mer om

Styrketräning

Upptäck hemligheten

Träning på Actic

Hemligheten till att du ska lyckas med din träning handlar å ena sidan om att du tränar rätt saker. Och å andra sidan att du faktiskt håller igång din träning. För att möta de här två målen, jobbar vi på Actic med beprövade metoder, oavsett om det gäller maskiner, fria vikter eller våra klasser.

Det andra målet, om att hålla igång försöker vi möta genom att ha ett härligt gäng på plats i anläggningen och att se till att miljön och all utrustning är i toppskick.

Så hemligheten handlar om att träna metodiskt tillsammans med dina träningskompisar på gymmet. Välkommen!

Group 7

Se filmen

#ingaursäkter

Konditionsträning

Träna kondition på Actic

Det mesta i livet blir lite enklare och roligare om du har bra kondition. Dessutom mår kroppen bättre rent fysiskt. Hos oss på Actic kan du träna kondition på många olika sätt. Roddmaskin, crosstrainer, cykel och löpband ger bra kondition.

Läs mer om konditionsträning

Simning

Allt på ett kort!

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Läs mer om simning

Läs mer om

Simning

Personlig träning

Snabbaste sättet att komma i form!

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer om personlig träning

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar