Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Du bokar enkelt dina gruppträningspass på hemsidan eller via Actics app för Android eller iPhone. Bokningsreglerna hittar du här.

 

PEOne – 3D gruppträning

Läs mer
 

HIITROOM

Läs mer
 

Actic Kids On The Move

Läs mer
 

Actic X Step

 

Actic Explosive Ride

Läs mer
 

Zone by Actic

Läs mer
 

Outdoor Bootcamp

Läs mer
 

Jallabina

Läs mer
 

Indoor Running by Actic

Indoor Running by Actic är gruppträningsklassen som under 30 minuter hjälper dig förbättra din kondition genom intervallträning. Alla kan vara med, oavsett nivå, du anpassar själv hastighet efter din konditionsstatus – på Indoor Running by Actic blir du aldrig ifrånsprungen.


 

Outdoor Running

Läs mer
 

Yoga by Actic

Läs mer
 

Zumba Gold®

Läs mer
 

Zumba®

Läs mer
 

Tabata by Actic

Tabata by Actic är en högintensiv klass där vi varvar konditionsövningar med styrkeövningar. Perfekt om vill ha en riktig utmaning och få upp flåset!


 

Step Dance

Läs mer
 

Step

Läs mer
 

Spinning by Actic

Läs mer
 

Seniorpass

Läs mer
 

RPM®

RPM®: Förkoreograferat konditionspass som utförs på en spinningcykel. En enkel, rolig och effektiv cykelträning, du cyklar till rytmen av kraftfull musik.


 

Piloxing®

Läs mer
 

Pilates

Läs mer
 

Mama-klasser

Läs mer
 

Functional Toning by Actic

Läs mer
 

Box by Actic

Box by Actic är en riktig energikick! Med slag och sparkar på mittsar varvas vi styrke- och konditionsövningar. Här har du verkligen möjlighet att ge 100%!


 

BODYSTEP®

Läs mer
 

BODYPUMP®

Läs mer
 

BODYCOMBAT®

Läs mer
 

BODYBALANCE®

Läs mer
 

BODYATTACK®

BODYATTACK® är en förkoreograferad konditionsklass. LesMills Nordic BODYATTACK är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet.


 

ATC (Actic Training Circuit)

Läs mer
 

Afro

Läs mer
 

Aerobic Dance

Läs mer
 

Aerobic

Läs mer
 

Actic Cardio Moves

Actic Workout är vår förkoreograferade intervallklass som fokuserar på att utmana ditt hjärta genom pulshöjande träning till härligt inspirerande musik. Actic Workout är ett modernt gympapass, där klassiska aerobic- och spänststeg i varierande tempo varvas med funktionell styrka för maximal träningseffekt.


 

Actic Power

Läs mer
 

Actic Dynamic Flex

Läs mer