Gruppträning

Det är roligare att träna tillsammans!

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi gruppträning. Mer än hälften av våra anläggningar erbjuder gruppträning!

Du bokar enkelt dina gruppträningspass på hemsidan eller via Actics app för Android eller iPhone. Bokningsreglerna hittar du här.

 

Actic Cardio Box

Läs mer
 

Actic Cardio Moves

Läs mer
 

Actic Core

Läs mer
 

Actic Dynamic Flex

Actic Dynamic Flex är en 30 min lång gruppträningsklass, fokuset ligger på flexibilitet och rörlighet genom att träna med statiska och dynamiska rörelser.


 

Actic Explosive Ride

Läs mer
 

Actic Kids On The Move

Läs mer
 

Actic Power

Läs mer
 

Actic X Step

Läs mer
 

Aerobic

Aerobic är ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination. Vi sätter ihop steg, snurrar och hopp till en rolig danskoreografi.


 

Aerobic Dance

Läs mer
 

Afro

Läs mer
 

ATC (Actic Training Circuit)

Läs mer
 

BODYATTACK®

Läs mer
 

BODYBALANCE®

BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och ger dig harmoni och balans.


 

BODYCOMBAT®

Läs mer
 

BODYPUMP®

Läs mer
 

BODYSTEP®

Läs mer
 

Box by Actic

Läs mer
 

Functional Toning by Actic

På Functional Toning by Actic tränar vi en skön kombination av pulshöjande övningar tillsammans med styrka, koordination och spänst.


 

Indoor Running by Actic

Läs mer
 

Jallabina

Läs mer
 

Just Dance by Actic

Läs mer
 

Mama-klasser

Läs mer
 

Outdoor Bootcamp

Det är ruffigt, intensivt, lite skitigt och inte minst roligt! Vi använder naturen och omgivningens redskap för att på ett lekfullt sätt, kämpa oss igenom styrke- och konditionsmoment i par, enskilt eller i grupp.


 

Outdoor Running

Läs mer
 

Pilates

Läs mer
 

Piloxing®

Läs mer
 

RPM®

Läs mer
 

Seniorpass

På Actic har vi specialanpassade gruppträningspass för dig som är senior. Vi tagit fram enkla och varierande övningar för dig som är 60 år och äldre.


 

Spinning by Actic

Läs mer
 

Step

Läs mer
 

Step Dance

Läs mer
 

Tabata by Actic

Läs mer
 

The House Fitness

The House Fitness är ett koncept för framtiden där träning ska vara ROLIGT, inte ett måste. Det ger samma resultat, ATT du faktiskt tränar men att du gör det av rätt anledning. Idag finns det tillräckligt med måsten i vår vardag, lägg inte ett till ”måste” till din samling, utan ta hand om dig!


 

Yoga by Actic

Läs mer
 

Zone by Actic

Läs mer
 

Zumba Gold®

Läs mer
 

Zumba®

Läs mer