Om Actic

Varför välja Actic?

Din träningskompis

Precis som att ha en kompis, så ska det kännas att vara medlem hos Actic. Här är alla välkomna och vi har alltid ett leende och några peppande ord över för de som besöker oss oavsett om de är här för att simma några längder eller köra ett core-pass.

En kompis är också någon som man kan vända sig till i alla lägen, även om frågorna är lite känsliga. Tillsammans med en kompis känner man sig trygg och säker. Och man kan dela både roliga och kämpiga saker. Vi vill vara den där peppande kompisen, men också den genuina vännen som vet när det är läge att hålla lite avstånd. Vi är aldrig den slarviga kompisen, utan snarare den där som håller lite ordning och ser till att allting fungerar som det ska.

Det här är inget nytt för oss. Vi har haft kompisar i träningsvärlden i över tjugo år. Några har växt ifrån oss, men för varje dag ansluter nya kompisar och bygger på det stora gäng av entusiastiska tränings-människor som är Actic.

Vi vill helt enkelt vara en kompis som man vill hänga med. Ofta och länge. I simhallen och på gymmet.

Välkommen till Actic!

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!