Varför Actic

Därför ska du träna hos oss på Actic

Vi på Actic tror på träning för livet! Vi tränar för att bli gladare kollegor, för att orka bära hem matkassarna och för att leka med våra barn och barnbarn. Och inte minst för att kunna åka skidor på vintern och promenera på stranden på sommaren! Låt oss hjälpa dig i din vardag för att träningen ska få vara något viktigt, roligt och beständigt. Nedan kan du läsa mer om vad du får som medlem hos oss:

Våra medlemskap

Det bästa gym-medlemskapet är det som används och du ska inte behöva betala för mer än det du använder i vårt erbjudande. Med våra flexibla medlemskap kan du själv skräddarsy ditt medlemskap och betala för den träning som passar just dig. Du kan dessutom närsomhelst ändra vad du vill ska ingå i ditt medlemskap. Oavsett vilket medlemskap du tecknat från start.
Välj vad du vill ska ingå i ditt medlemskap:

 • Ett gym eller flera gym
 • Enbart dagtid eller alla öppettider
 • Enbart gym & bad eller även gruppträning
 • Bindningsfritt eller bindning (kan justeras när du har ett bindingsfritt medlemskap)
 • 14 dagar ångerrätt oavsett om du köper ditt medlemskap online eller på gymmet
Läs mer om våra medlemskap här!

Fräscha gym med generösa öppettider

Hos oss hittar du fräscha gym i lättillgängliga lokaler:  

 • Gymmet – Här hittar du både styrkemaskiner och gott om fria vikter. Självklart finns även ett stort utbud av konditionsmaskiner såsom löpband, crosstrainers och cyklar. För att hjälpa dig lyckas i gymmet erbjuder vi dig över 280 träningspass i Actic app, komplett med filmer på övningar så att det blir lätt att göra rätt för att utvecklas i din gymträning 
 • Omklädningsrum – Här har du möjlighet till ombyte, toaletter och duschar
För att läsa mer om vad du erbjuds på det Actic gym som finns närmast sig besök gymmets egen informationssida.

Säker träning  

Din säkerhet är vår allra högsta prioritet och tillsammans hjälps vi åt att göra gymmet till en säker och inkluderande plats för alla. Det gäller allt ifrån våra trivselregler som gäller samtliga medlemmar, till rutiner för hygien och rengöring. På varje gyms hemsida finns det besöksstatistik som visar vid vilka tider det är mer eller mindre besökare på gymmet, just för att du ska kunna planera ditt besök. Vi är också noggranna med renhållning och ber våra medlemmar om hjälp att torka av sin utrustning både före och efter användning. Att vi alla behandlar varandra med respekt är en självklarhet hos oss på Actic – hos oss ska du känna dig som hemma!  

Träningsstart som hjälper dig komma igång med din träning

För att du ska få bästa möjliga start hos oss ingår alltid 4 veckors gratis träningsstart tillsammans med en coach i Actic appen. Med vår digitala träningsstart får du ett 4 veckors träningsprogram och tillgång till en coach som du kan chatta med i Actic app och därigenom få svar på frågor och vägledning i din träning. Våra coacher står redo för att träffa dig online! Läs mer om digital träningsstart.

Inspirerande gruppträning 

Att träna tillsammans och under ledning av en kunnig och peppande instruktör vill vi ska vara en upplevelse varje gång och hos oss hittar du ett brett utbud av gruppträning som håller en hög kvalité. Våra instruktörer är utbildade och kommer väl förberedda så att den tid du investerar i din träning både ska vara rolig och effektiv. Vi delar in våra klasser i 4 olika kategorier så att det ska bli tydligt för dig som medlem att hitta bland vårt utbud.
Våra kategorier är:

 • Cardio – Här tränar du främst kondition
 • Strength – Här tränar du främst styrka
 • Mobility – Här tränar du främst rörlighet
 • Coordination – Här tränar du främst koordination
Läs mer om våra bokningsregler för gruppträning.

Bad och simning

Många av våra gym ligger i direkt anslutning till bad och simhallar. Oavsett om du vill plaska med barnen på höstlovet eller motionssimma en helt vanlig tisdag så är du välkommen till att simma och bada hos ossTillgång till motionssim ingår i medlemskapet. På flera ställen erbjuder vi även simskola och gruppträning så som vattengymnastik  som ett fint komplement till annan träning! 

Spännande utomhusträning

Vi vet att över 60% av de svenskar som tränar också tränar utomhus och just därför erbjuder vi utomhusträning i flera former som till exempel Tabata, ATC, Dans eller Yoga. En av våra mest spännande klasser är Actic Outdoor Box som finns på över 20 platser i landet. I klassen Actic Outdoor Box kan du träna funktionell träning med hjälp av utrustning och vikter – allt du älskar med gymmet fast utomhus! Actic Outdoor Box får du fri tillgång till när du tecknar ett regionsmedlemskap.
Läs gärna mer i vår studie Svenskarna och utomhusträningen som vi genomför årligen (baserat på ett representativt urval av den svenska befolkningen, i samarbete med Ipsos Sverige).

Actic App och en värld full av möjligheter

Som medlem får du tillgång till Actic app som är din kompletta träningsapp. Där hittar du både praktisk information om ditt medlemskap och inspiration till träning. Du kan följa upp all din träning med hjälp av en träningskalender och statistik. Viktigast av allt så ger vi dig inspiration och kunskap kring träning då du får tillgång till över 280 onlinepass i Actic Anywhere för att få ut så mycket som möjligt av medlemskapet oavsett var du tränar. Det blir också enkelt att vara medlem hos oss då du i appen också kan boka gruppträningspass, hantera ditt medlemskap och ta del av nyheter från Actic direkt i din telefon. Det ska vara lätt att träna för livet!
I Actic App kan du:

 • Planera och följ upp din träning med kalender och statistik 
 • Boka gruppträningspass 
 • Ta del av över 250 pass för framförallt egen styrketräning på gymmet men också för hemmaträning och uteträning 
 • Ta del av över 30 digitala gruppträningspass 
 • Hitta nyheter, inspiration och påminnelser från oss på Actic 
 • Hitta dina träningsvänner, skapa utmaningar och hejja på varandra! 
 • Hantera ditt medlemskap samt finna digital inpassering till utvalda gym 

Ett personligt bemötande

Att alla ska känna sig välkomna hos oss är otroligt viktigt och något som vi tar på stort allvar! Vår personal brinner för träning och för att hjälpa dig. Du träffar oss självklart på våra gym där vi finns tillgängliga hela eller delar av dagen samt båd på telefon och mejl genom vår medlemsservice. För att läsa mer om respektive gyms öppettider besök vår hemsida. Tveka aldrig att ta kontakt med oss om vi kan hjälpa dig på något sätt!

Inspiration till träning för livet

Träning är mer än bara träning. Det är en del av en friskare vardag och av ett livspussel som vi vill hjälpa dig att lägga. Vi vill därför att inte bara ge dig tips och inspiration till träning utan också till andra viktiga pusselbitar. Det kan exempelvis handla om kunskap kring hur sömn och träning hänger ihop, en peppande spellista på Spotify eller tips om hur du bäst packar träningsväskan eller lagar ett smart mellanmål. Håll utkik både efter våra medlemsmejl och följ oss i sociala medier för att ta del av inspiration som kan hjälpa dig hitta balans och motivation! 

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss