Om Actic

Varför välja Actic?

Din träningskompis

Precis som att ha en kompis, så ska det kännas att vara medlem hos Actic. Här är alla välkomna och vi har alltid ett leende och några peppande ord över för de som besöker oss oavsett om de är här för att simma några längder eller köra ett core-pass.

En kompis är också någon som man kan vända sig till i alla lägen, även om frågorna är lite känsliga. Tillsammans med en kompis känner man sig trygg och säker. Och man kan dela både roliga och kämpiga saker. Vi vill vara den där peppande kompisen, men också den genuina vännen som vet när det är läge att hålla lite avstånd. Vi är aldrig den slarviga kompisen, utan snarare den där som håller lite ordning och ser till att allting fungerar som det ska.

Det här är inget nytt för oss. Vi har haft kompisar i träningsvärlden i över tjugo år. Några har växt ifrån oss, men för varje dag ansluter nya kompisar och bygger på det stora gäng av entusiastiska tränings-människor som är Actic.

Vi vill helt enkelt vara en kompis som man vill hänga med. Ofta och länge. I simhallen och på gymmet.

Välkommen till Actic!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar