Varför Actic

Alla är välkomna att träna hos Actic – vi finns här för dig oavsett om du vill träna på gymmet, utomhus eller online.
Vi erbjuder träning för dig som tränar för att kunna leva ett härligt och innehållsrikt liv och samtidigt skapa förutsättningar för ett starkare och hälsosammare samhälle. Vi vill att du tillsammans med oss ska uppnå dina mål och skapa möjligheter för att leva mer! För i varje mål som sätts upp finns en berättelse och en livshistoria. Du äger din.
Vi har alla vår egen anledning till varför vi tränar – och vi vill gärna stötta dig och hjälpa till med just ditt tränings-varför! Vi vill coacha dig till dina personliga framgångar och skapa möjligheter för dig att nå just dina mål med din träning!
Välkommen till Actic!

Träna i vår app Actic Anywhere!

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning och ingår i ALLA våra medlemskap. I Actic Anywhere-appen hittar du allt ifrån gruppträning och PT online till inspirerande träningspass skapade av våra bästa personliga tränare och program som passar alla. Actic Anywhere ingår i alla våra medlemskap.
Du kan även se statistik över din träning, följ dina vänner och skapa grupper och utmaningar!
Med Actic Anywhere kan du utföra din träning på ett inspirerande och kul sätt där du vill och när du vill –  helt enkelt ANYWHERE.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice