Gruppträning

BODYATTACK®

BODYATTACK®

En förkoreograferad konditionsklass med höga pulstoppar och funktionell styrka som passar alla som vill komma i form snabbt! Stegen är enkla och du behöver inte ha felfri koordination.

LesMills Nordic BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut.

En typisk klass kan se ut så här:

  1. Din instruktör guidar dig genom uppvärmningen med enkla aerobicsteg. Ett ökat antal rörelser blir successivt mer och mer intensivt.
  2. Efter det är du redo för nästa steg, flera block med konditionslåtar som fokuserar på din övre och undre kropp individuellt. Pusha dig själv! Ha roligt och testa din hastighet och rörlighet.
  3. Vi avslutar med att varva ned, och i sista låten får du lov att återhämta dig och stretcha. Samtidigt som du gratulerar dig själv till bra utfört arbete!

Precis som alla Les MillS® program så släpps det en ny release var tredje månad med ny musik och koreografi.

När du går på ett BODYATTACK®-pass, så rekommenderar vi att du bär bekväma kläder som tillåter rörelse och håller kroppen sval. Använd träningsskor som ger dig bra fotstöd i koreografin. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar