Actic Activate

Utmana dig själv med Actic Activate!

 

Utmanas och bli motiverad med nya Actic Activate i vår Actic app! I Activate kan du anta utmaningar, samla medaljer, få belöningar och nå dina träningsmål! Activate ingår i alla våra medlemskap. Vi vill peppa och stärka dig på din träningsresa så att du uppnår dina mål och håller kvar dina vanor länge. Vi tränar för livet, inte tvärtom. Gör det roligare att bibehålla träningsrutinen med Actic Activate!

Inspiration och motivation till träning över tid!

UTMANINGAR
Att hålla motivationen uppe är en stor nyckel till en bibehållen träningsrutin, därför släpper vi kontinuerligt utmaningar som både är roliga och motiverande! Tävla mot dig själv, utmana dina vänner eller andra medlemmar och samla medaljer och belöningar.
PRESTATIONER
Vi hejar på dig! Därför uppmärksammar vi dina prestationer i Activate, följ din egen utveckling och fira dina framsteg.
STREAKS
Tappa inte din rutin – håll elden vid liv! Visst kan det kännas orättvist att det är så svårt att få upp en bra rutin, och så enkelt att tappa den! Vi har tagit fram streaks för du ska kunna sätta dina veckomål, och nå dem!
MEDALJER OCH BELÖNINGAR
Starkt jobbat! Du får en belöning eller medalj vid avklarad utmaning eller uppnådd prestation! Alla dina belöningar och medaljer hittar du samlat i Activate.
 
Ladda ner Actic appen idag och logga in med din E-post/Medlems ID och lösenord kopplat till ditt Actic medlemskap (samma login som till Mina Sidor).
Ladda ner appen till iPhone här »
Ladda ner appen till Android här »
 

Vanliga frågor och svar
 • Vad är Actic Activate?

  Vi vill uppmuntra våra medlemmar att bibehålla sina träningsrutiner och med Activate som är vårt nylanserade lojalitetsprogram ämnar vi skapa incitament och inspiration för dig som medlem att bli motiverad till träning. Det är helt gratis för dig som medlem och även helt frivilligt att vara med. I Activate kan du anta träningsutmaningar, sätta mål för bibehållen träning och belönas med medaljer för dina goda prestationer.

 • Vad är ”Utmaningar”, ”Prestationer”, ”Streaks”, ”Medaljer” och ”Belöningar”?

  - Utmaningar är uppdrag som vi på Actic skapar, dessa innehåller olika moment du som medlem ska utföra för att få din medalj. Antal tillgängliga utmaningar varierar över tid och lanseras vid olika tidpunkter, håll utkik i appen för att vara uppdaterad på de senaste utmaningarna.
  - Prestationer är kopplade till dina träningsrutiner och ditt beteende, ju fler moment kopplat till prestationen du gör, desto snabbare blir du tilldelad medaljen.
  - Streaks är en funktion som hjälper till att påminna dig om, och hålla dig motiverad till dina goda vanor. Som medlem är du automatiskt inbjuden till en streak med målet om att träna 1 gång i veckan. Du kan själv välja ditt mål under fliken streaks.
  - Medaljer är det du får när du klarat en utmaning eller uppnått en prestation! Du kan se samtliga dina medaljer under ”mina medaljer och belöningar”.
  - Belöningar ges ut vid vissa specifika utmaningar i tillägg till medaljen. Håll utkik i appen för att se vilka utmaningar som ger en extra belöning.

 • Är jag automatiskt med eller behöver jag ansluta till Activate?

  Du är inte automatiskt med i någon utmaning men däremot kommer den data som loggas i appen att ge utfall på prestationer och streaks. För att gå med i en utmaning klickar du dig in på fliken Activate och väljer den aktuella utmaning du vill vara med i.

 • Jag har checkat in men det syns inte i statistiken eller i utmaningen i Activate

  Av olika anledningar kan ibland din incheckning inte registreras korrekt. Det bästa sättet att säkerställa att dina incheckningar registreras är att du dubbelkollar i appen att den gröna “incheckad”-boxen syns vid din ikon. Om den är tänd har incheckningen gått in ordentligt.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss