ATC (Actic Training Club)

ATC (Actic Training Club)

ATC – Actic Training Club är en familj av träningskoncept där alla kan delta! ATC ger dig effektiv träning av både styrka och kondition där passen och övningarna varieras både med fria vikter, maskiner, egen kroppsvikt eller i kombination. Alla våra ATC-pass är guidade pass och är mellan 30-60 minuter.
Läs mer om våra olika ATC pass nedan!

ATC Circuit

Cirkelträning består av en serie med tidsinsbestämda övningar som utförs en efter en med varierande mängd vila mellan varje övning. En stationsbaserad intervallklass där vi kombinerar styrka, konditionsträning och funktionell träning med eller utan utrustning.

ATC Tabata

En konditions- och styrkeklass byggd upp av korta intervaller på 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Vetenskapen visar att denna typ av högintensiv intervallträning (HIIT) är mycket effektiv när det kommer till fysisk prestation och resultat.

Senior ATC Circuit

Som ATC Circuit fast anpassat för seniorer. Övningarna och passens sammansättning anpassas utifrån behov men behåller sin effektivitet.

Senior ATC Tabata

Som ATC Tabata fast anpassat för seniorer. Övningarna och passens sammansättning anpassas utifrån behov men behåller sin effektivitet

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss