ATC (Actic Training Club)

ATC (Actic Training Club)

ATC – Actic Training Club är en familj av träningskoncept på Actic där alla kan delta! ATC ger dig effektiv träning av både styrka och kondition där passen och övningarna varieras både med fria vikter, maskiner, egen kroppsvikt eller i kombination. Alla våra ATC-pass är guidade pass och är mellan 30-60 minuter.
Läs mer om våra olika ATC pass nedan!

ATC Circuit

Cirkelträning består av en serie med tidsinsbestämda övningar som utförs en efter en med varierande mängd vila mellan varje övning. En stationsbaserad intervallklass där vi kombinerar styrka, konditionsträning och funktionell träning med eller utan utrustning.

ATC Tabata

En konditions- och styrkeklass byggd upp av korta intervaller på 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Vetenskapen visar att denna typ av högintensiv intervallträning (HIIT) är mycket effektiv när det kommer till fysisk prestation och resultat.

ATC T.O.D

Det är ruffigt, intensivt och inte minst roligt! Utmaningar, hinder och möjligheter mixas in denna klassen där high 5’s avlöser varandra och teamkänslan är ett faktum! Oavsett fysisk status är alla välkomna. T.O.D kan utföras både inne i gymmet och utomhus. När passet hålls utomhus använder vi naturen och omgivningens redskap för att på ett lekfullt sätt, kämpa oss igenom styrke- och konditionsmoment i par, enskilt eller i grupp.

ATC LowerBody

ATC LowerBody är en klass som fokuserar på dina muskler på nedre delen av kroppen. Säte, fram- och baksida lår samt vader. Att bygga styrka och rörlighet i din ”LowerBody” skapar en fast, solid bas, som spelar en avgörande roll för både din balans och stabilitet, och hjälper till att förbättra din övergripande hållning och form. Klassupplägg kan variera.

ATC Abs

ATC Abs är ett gruppträningspass där vi fokuserar på att stärka upp våra muskler i bålen, bäckenet och nedre delen av ryggen. En stark ABS muskulatur hjälper dig inte bara om du vill lyfta tyngre på gymmet eller springa snabbare – du får också en bättre hållning. Klassupplägg kan variera.

Senior ATC Circuit

Som ATC Circuit fast anpassat för seniorer. Övningarna och passens sammansättning anpassas utifrån behov men behåller sin effektivitet.

Senior ATC Tabata

Som ATC Tabata fast anpassat för seniorer. Övningarna och passens sammansättning anpassas utifrån behov men behåller sin effektivitet

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss