Baby Parent Workout

Träning för nyblivna föräldrar

Baby Parent Workout är ett samlingsnamn för klasser som har ett upplägg anpassat för träning för nyblivna föräldrar där man får ta med sin bebis. Övningarna och passupplägget är anpassat för att träna upp stabilitet och styrka från grunden, eftersom många som tränar denna klass är nyblivna mammor. Som pappa eller icke nyförlöst är du varmt välkommen att delta och att göra träningen till din egen.
Vi fokuserar på att förbättra möjligheterna till bättre balans, koordination, kondition, inre och yttre styrka samt hållningsarbete. Passets upplägg ser olika ut för varje anläggning och körs av erfarna och utbildade instruktörer eller personliga tränare. I bokningssystemet kan du se om träningen körs inomhus eller utomhus.

Träningspass för gravida och nyblivna mammor

Övningarna är till för att främja bäckenbottenuppbyggnad och stärka kroppens funktioner på ett säkert och effektivt sätt. Du anpassar intensitet och nivå helt efter dina förutsättningar och ditt barn är givetvis varmt välkommet att följa med, mamma barn träning gör hela passet roligare! Mer information om mammaträning hittar du på din lokala anläggning.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss