HIITROOM

Stig in i en unik träningsmiljö där du får svepas med i högintensiv träning utöver det vanliga! Maxa sinnena i denna nattklubbsinspirerad yta där du och ditt team peppas av en teamcoach. Med teamkänsla, hög puls, svett och ren vilja kommer du att nå din fulla potential!

Vad är HIITROOM?

Ett rum för högintensiv träning där du bränner upp till 1000 kcal på ett 55 minuter pass, maximerar din fettförbränning, stimulerar muskeltillväxt och ökar din basala ämnesomättning.

Våra teamcoacher peppar och utmanar dig att kliva utanför comfortzone. Musiken, belysningen, nattklubbskänslan och energin i rummet skapar en upplevelse som får dig att ta fram den bästa versionen av dig själv.

Varje dag ser passen olika ut. Du kommer aldrig ha samma rutin, eller bli uttråkad. Vi använder oss av båda kondition och styrka och du kommer få resultat.

Vad är HIITROOM?

Ett rum för högintensiv träning där du bränner upp till 1000 kcal på ett 55 minuter pass, maximerar din fettförbränning, stimulerar muskeltillväxt och ökar din basala ämnesomättning.

Våra teamcoacher peppar och utmanar dig att kliva utanför comfortzone. Musiken, belysningen, nattklubbskänslan och energin i rummet skapar en upplevelse som får dig att ta fram den bästa versionen av dig själv.

Varje dag ser passen olika ut. Du kommer aldrig ha samma rutin, eller bli uttråkad. Vi använder oss av båda kondition och styrka och du kommer få resultat.

Designad träning!

I varje pass tränar du högintensivt intervallträning, både styrka och kondition med fokus på att maximera förbränning och öka muskelstyrkan. Dels genom att engagera stora muskelgrupper och jobba högintensivt i konditionsdelen.

I HIITROOM är passen designade för att ta dig till en pulszon som stimulerar den basala förbränningen under hela dygnets alla timmar. Vi kallar det efterförbränning. De som tränar i HIITROOM förbränner uppskattningsvis 500-1000kcal på 55 minuter och fortsätter höja sin basala förbränning upp till 36 timmar efter passet.

Motivationen!

Känslan när du kliver in i HIITROOM är nattklubb. Blinkande lampor, mörkt i rummet. Du känner basen och den pulserande musiken.  Din teamcoach delar upp er i två lag.
Ett team startar med högintensiv konditionsträning på våra assaultbikes. Andra teamet startar med högintensiv styrka i ett eget bås med kettellbells,wallballs och TRX.
Din uppgift är att ta dig till den optimala pulzonen för förbränning. Din team-coach driver på och hjälper dig att hitta dit. Känslan i teamet och den individuella coachningen i grupp kommer höja motivationen och få dig att ta i mer än du trodde var möjligt.

HIITROOM teamkänsla

10 unika platser – det är svaret på hur vi lyckats skapa en oerhört solid familjekänsla och ett fantastiskt lagbygge bland deltagarna i HIITROOM. Vi delar ett gemensamt mål: att bränna av 55 minuter med hård träning. Vägen dit ser olik ut för varje deltagare.

Teambeats

Teambeats är vårt senaste verktyg i HIITROOM som tar din träning till en helt ny nivå.  Första gången du testar HIITROOM måste du ladda ner “MyWellness”-appen och skapa ett gratiskonto. Var på plats 15 minuter innan passet startar så hjälper vår coach dig med att komma igång med pulssystemet.

Coacher

Våra coacher är utbildade personliga tränare, med lång träningserfarenhet som blivit handplockade för att coacha HIITROOM. Oavsett om du varit här tidigare eller är här för första gången så kommer våra coacher att möta dig på din nivå och hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Dem finns på plats både innan och efter passet för att besvara dina frågor och ge dig verktyg för att nå de mål som du eftersträvar.

HIITROOM passupplägg

“HIITROOM och yoga. Det är allt som behövs.” – coacherna.
Vi tror på ett koncept där en långsiktig plan är nyckel till resultat. Därför har vi tagit fram en träningsplanering som sträcker sig över ett år och är indelade i perioder där vi jobbar med områden som uthållighet, muskeltillväxt & styrka.

Boka din första HIITROOM-upplevelse redan idag!

För dig som medlem så funkar detta precis som gruppträning. Du loggar in på Mina sidor eller i Acticappen och bokar in dig som en vanligt gruppträningsklass. För dig som inte är medlem på Actic så behöver du komma in och registrerar dig på anläggningen för att kunna boka ett pass. Ta med dig vattenflaska och liten handduk. Det kommer behövas!

Jag vill boka mitt HIITROOM pass nu!

 

Gå med i HIITROOM

Kontakta anläggningen för att teckna ett medlemskap eller klippkort.

“Jag har kört HIITROOM 8 gånger nu. Det är fantastiskt roligt och fantastiskt jobbigt. Konditionen blir bättre och bättre. Jag tycker du ska testa HIITROOM för det är grymt kul och en utmaning för dig själv”

Josephine

Bra att veta för dig som testar HIITROOM för första gången!

Bra att veta:  

1. Du behöver vara på plats senast 15 minuter innan passet startar.  

2. Du behöver ta med dig vattenflaska samt din smartphone till passet. 

Innan passet  

1. Checka in i receptionen och hämta ut din passbiljett. 

2. Lämna in ditt träningskort i receptionen och få band samt pulsklocka i utbyte. 

3. Ladda ner ”mywellness” på App-store och skapa ett gratis konto. 

Under passet  

1. Din coach finns på plats 15 minuter innan passet startar för att hjälpa dig igång med pulssystemet.  

2. Efter en genomgång av hur passet är uppbyggt kommer coachen ge dig riktlinjer för vad du behöver genom ditt träningspass. 

3. Du kommer antingen att börja på konditionsdelen eller styrkedelen. Konditonsdelen består av intervaller på assultbike och styrkedelen består av styrkeövningar med hjälp av redskap som kettlebells, TRX och slamballs. Din coach kommer att visa alla övningar samt alternativ.  

Efter passet

1. Efter passet är klart kommer din coach förklara resultaten från passet. Där kan du följa kalorier, steg och hur länge du har jobbat i varje pulszon.  

2. Lämna in band och pulsklocka i receptionen och få tillbaka ditt träningskort.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar