Gruppträning

Les Mills BODYJAM®

BODYJAM®

Les Mills BODYJAM® passar dig som gillar dans och vill ha en utmanade koreografi. En konditionsträning där vi blandar olika dansstilar och musik som gör att du har roligt och svettas samtidigt! Du kommer inte kunna stå still!

En typisk klass kan se ut så här:

  1. Din instruktör guidar dig genom uppvärmningen med enklare danssteg .
  2. Efter det är du redo för nästa steg, flera danssteg som byggs ihop till en koreografi. Släpp loss!! Ha roligt och svettas!
  3. Vi avslutar med att varva ned, och i sista låten får du lov att återhämta dig och stretcha. Samtidigt som du gratulerar dig själv till bra utfört arbete!

Precis som alla LES MILLS® program så släpps det en ny release var tredje månad med ny musik och koreografi.

Vad ska man ha på sig på passet?

När du går på ett BODYJAM® pass, så rekommenderar vi att du bär bekväma kläder som tillåter rörelse. Använd träningsskor som ger dig bra fotstöd i koreografin. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Motivation

10 enkla övningar för stranden

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar