Yoga

Träna ett yogapass med Actic

Våra yogaklasser på Actic passar alla nivåer, vare sig du är nybörjare på mattan eller har yogat i flera år. Under passen utförs klassiska yogapositioner (asanas) antingen separat eller i följd för att stärka kroppen, öka din rörlighet och kroppskännedom. Vi har också yogaklasser speciellt anpassade för dig som är 65+.

Varför Yoga?

Att gå på ett yogapass hjälper dig inte bara att stressa ner och boosta kroppen med positiv energi just där och då – de långsiktiga fördelarna är många. Du blir rörligare i hela kroppen, dina muskler blir uthålligare och starkare och du får mindre värk i t.ex. rygg och axlar.
Många upplever även att besvär med huvudvärk och migrän minskar, och matsmältningen blir bättre. Du sover bättre om nätterna, känner dig mindre stressad och får ett starkare immunförsvar. Ett riktigt lyckopiller med andra ord!
Är man inte van vid att yoga kan det kännas som ett stort steg att börja gå på en yogaklass. Men Yoga passar även dig som är nybörjare och nyfiken på att testa något nytt. Yoga är en skonsam form av träning och passar extra bra för dig som är senior. Med hjälp av en regelbunden yoga kan du lindra, såväl som förebygga skador och åldersrelaterade sjukdomar.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss