Personlig tränare

Snabbaste sättet att komma i form!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. 

En PT konsultation innebär ett samtal med en personlig tränare där vi tillsammans går igenom träningserfarenheter, nulägesanalys och diskuterar hur din personliga tränare kan hjälpa dig framåt i din träning. Prata med din personliga tränare för att veta mer.

Fri PT-konsultation

Personlig träning på Actic

En personlig tränare, så kallad PT, är just vad det låter som – en personlig tränare. Just därför att tränaren anpassar träningen helt efter dig, dina förutsättningar och dina mål. Oavsett om du behöver hjälp att komma igång, lära dig mer om ett specifikt träningsområde, söker inspiration eller vill ha hjälp att uppnå ett mål.

Så funkar det?

När du väljer att börja träna med en av våra Personliga Tränare inleds det första mötet med en behovsanalys där ni går igenom följande:

  • Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem
  • Din livssituation ser ut och vilka möjligheter du har att träna.
  • Vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Din Personliga Tränare kommer sedan inför varje träningstillfälle att planera ditt träningspass samt efter varje tillfälle dokumentera dina resultat så ni tillsammans enkelt kan följa dina framsteg. Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans.

Hör av dig till din anläggning om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå
nya nivåer i din träning. Hitta din anläggning här!

Alla våra Personliga Tränare är licensierade

Alla personliga tränare på Actic är licensierade och har en gedigen kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen. En Personlig Tränare har kunskapen att analysera kroppens funktion, lägga upp träningsplaner och konstruera effektiva träningsprogram utifrån ditt mål och behov. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta dig som kund oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Detta kan du få hjälp med

Din Personliga Tränare kommer arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och för att du ska nå ditt/dina mål med träningen. Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Att du kan förvänta dig nya perspektiv och idéer på hälsa och träning samt pepp och motivation är självklart för våra PTs.

För att få information om priset kontakta receptionen på din anläggning.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning

Sedan slutet av januari 2018 så har det klubbats igenom att det nu är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år.

Här kan du också läsa om hur du kan betala för dina PT timmar.

Hör av dig till din anläggning om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå nya nivåer i din träning. Hitta din anläggning här!

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT?

Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

Tack!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka in din kostnadsfria PT-konsultation.

Frågor och Svar