Personlig träning

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Är du sugen på att testa att träna med en personlig tränare? Då är du välkommen att du boka en kostnadsfri PT-konsultation hos oss. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid. Välkommen!

Prata med personalen på ditt närmaste gym så hjälper de dig till en helt ny träningsupplevelse tillsammans med personlig tränare!

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Klicka på “se villkor” om du vill läsa mer om vår personuppgiftspolicy.

Så funkar det?

När du väljer att börja träna med en av våra Personliga Tränare inleds det första mötet med en behovsanalys där ni går igenom följande:
✔ Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem
✔ Din livssituation ser ut och vilka möjligheter du har att träna.
✔ Vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.
Din Personliga Tränare kommer sedan inför varje träningstillfälle att planera ditt träningspass samt efter varje tillfälle dokumentera dina resultat så ni tillsammans enkelt kan följa dina framsteg. Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans.
Hör av dig till ditt gym om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå nya nivåer i din träning.

Alla våra Personliga Tränare är licensierade

Alla personliga tränare på Actic är licensierade och har en gedigen kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen. En Personlig Tränare har kunskapen att analysera kroppens funktion, lägga upp träningsplaner och konstruera effektiva träningsprogram utifrån ditt mål och behov. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta dig som kund oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Detta kan du få hjälp med

Din Personliga Tränare kommer arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och för att du ska nå ditt/dina mål med träningen. Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Att du kan förvänta dig nya perspektiv och idéer på hälsa och träning samt pepp och motivation är självklart för våra PTs.
För att få information om priset kontakta receptionen på ditt gym.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning

Sedan slutet av januari 2018 så har det klubbats igenom att det nu är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år. Här kan du också läsa om hur du kan betala för dina PT timmar. Hör av dig till ditt gym om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå nya nivåer i din träning.

Träna med PT-online!

Vill du ha hjälp, inspiration och utmaning i din träning? Då är PT online något för dig! Nu kan du få tillgång till en personlig tränare direkt i Actic Anywhere Appen. Tjänsten är helt digital, vilket innebär att du har din PT i fickan och kan träna där du vill, när du vill.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice