Personlig tränare

Snabbaste sättet att komma i form!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation.

Fri PT-konsultation

Personlig träning på Actic

Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om! Här kan du också läsa om vad det kostar att anlita en PT

Hur funkar det?

När du väljer att börja träna med en av våra PT:s kommer ni att inleda med en behovsanalys där ni går igenom följande:

  • Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem
  • Din livssituation ser ut och vilka möjligheter du har att träna.
  • Vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans. Inför varje träning planerar din PT ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.

Vad får jag hjälp med?

Vi kräver det bästa från våra personliga tränare så att de kan ta fram det bästa från dig. Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Din PT kommer också arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och nå dina behov med träningen. Pepp och motivation kan du förvänta dig av din PT. Din PT hjälper dig med nya perspektiv och idéer på hälsa och träning och vägleder dig i djungeln av träning och hälsa rön för vad som passar bäst.

Vilken utbildning har en PT?

Alla vi som arbetar som personliga tränare på Actic är licensierade, och vi har en gedigen kunskap inom träning. Vi har en teoretisk grund i anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur våra kroppar är byggda och dess funktion.

En licensierad PT har kunskapen om att analysera kroppen, lägga upp träningsplaner och konstruera träningsprogram som är mest effektiva och säkra utifrån mål och behov för kunden. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta alla våra medlemmar oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Bokning och Tillgänglighet

Medlem skall boka samtliga de timmar med personlig tränare som medlem har rätt till enligt medlemmens avtal (Antal PT-timmar) senast 20 dagar före den sista dagen i respektive månad. Om medlem inte bokar PT-timmar senast 20 dagar innan månadens utgång, har Actic rätten att anses PT-timmar förfallna varvid full betalning för samtliga PT-timmar för den innevarande månaden skall erläggas av medlem.

Medlems ombokning av PT-timme skall ske senast 24 timmar i förväg. Vid senare ombokning, eller om medlem uteblir från PT-timme, skall sådan PT-timme anses utnyttjad av medlem och förfalla till betalning. Om medlemmen inte heller utnyttjar sina enligt detta avtal (PT-timmar) under månaden anse timmarna utnyttjade av medlem och förfalla till betalning. Om sådan personlig tränare som kunden har bokat inom nämnda tidsperiod inte är tillgänglig vid det relevant träningstillfället, har Actic rätt att ersätta den personliga tränaren med en annan av Actics anställda personliga tränare.

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Tack!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka in din kostnadsfria PT-konsultation. Känner du någon som också skulle ha nytta av en PT-konsultation? Bjud med dina polare nedan!