Personlig träning

Intresseanmälan personlig träning

Är du intresserad av att träna med en av våra licensierade personliga tränare? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

PT-förfrågan

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Klicka på “se villkor” om du vill läsa mer om vår personuppgiftspolicy.

Hur funkar det?

Träning med våra personliga tränare grundar sig alltid på dina förutsättningar, ditt behov och dina mål. Vanliga frågor som en PT kan ställa är:
✔ Hur ser din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem ut?
✔ Hur ser din livssituation ut och vilka möjligheter har du att träna?
✔ Vilka resultat vill du uppnå eller vilka mål har du?
Din personliga tränare planerar, genomför utvärderar och justerar alltid din träning för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du tränar tillsammans med din PT är något ni gör upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och mål
Du kan även höra av dig direkt till ditt Actic gym om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå nya nivåer i din träning.

Alla våra personliga tränare är licensierade

Alla personliga tränare på Actic är licensierade (FRISK) och har en gedigen kunskap inom träning. De har en teoretisk grundkunskap inom anatomi, fysiologi, biomekanik och träningslära för att förstå grunderna i hur kroppen är byggd och dess funktion i vardagen. En Personlig Tränare har kunskapen att analysera kroppens funktion, lägga upp träningsplaner och konstruera effektiva träningsprogram utifrån ditt mål och behov. Det viktigaste för oss är att våra personliga tränare kan möta dig som kund oavsett skede i livet och hitta den lösning som passar dig bäst!

Detta kan du få hjälp med

Din personliga tränare kommer arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och för att du ska nå ditt/dina mål med träningen. Din PT motiverar dig genom att sätta mål och arbeta med feedback och uppföljning. Att du kan förvänta dig nya perspektiv och idéer på hälsa och träning samt pepp och motivation är självklart för våra PTs.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning

Sedan slutet av januari 2018 så har det klubbats igenom att det nu är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år. Här kan du också läsa om hur du kan betala för dina PT timmar. Hör av dig till ditt gym om du är intresserad av att hitta en PT som kan hjälpa dig nå nya nivåer i din träning.

Träna med PT-online!

Vill du ha hjälp, inspiration och utmaning i din träning? Då är PT online något för dig! Nu kan du få tillgång till en personlig tränare direkt i Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app. Tjänsten är helt digital, vilket innebär att du har din PT i fickan och kan träna där du vill, när du vill.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss