Träning

Träna simning på Actic

Träning och simning – allt på ett kort

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort. 

Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa så har vi det du söker. Att simma är en enkel och effektiv träningsform som också är skonsam för kroppen.

  • Du kan träna kondition utan att slita på leder, knän och andra känsliga områden vilket ger väldigt liten skaderisk.
  • Du får en skonsam styrketräning för hela kroppen, inte minst för armar, rygg och skuldror.
  • Belastningen på kroppen minskar i vattnet vilket gör det perfekt för rehabträning och återhämtning.

Våra personliga tränare och instruktörer kan också naturligtvis erbjuda olika typer av individuell simträning eller förslag på träningsupplägg utifrån dina behov. Hör gärna av dig till oss här så berättar vi mer.

Hitta din närmaste anläggning med simhall HÄR!

 

Inspiration:

Triathlon

Äventyrsbad på Actic

Bada loss hos oss!

Actic har fler än hundra anläggningar från Ystad till Kiruna med gym, simning och gruppträning. Här finns möjligheten att upptäcka nya träningsformer, utveckla din träning med en utbildad personlig tränare och motionssimma.

 

Två av dessa anläggningar har dessutom väldigt stora Äventyrsbad som man kan besöka, tex åka rutchkana på tid på Actic Sydpoolen eller kanske varför inte simma lite i de olika poolerna på Vattenpalatset i Lerum.

Läs mer

om Actics gym här

Frågor och Svar