Gruppträning

RPM®

RPM®

LesMills Nordic RPM® är ett förkoreograferad, enkel, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig ut i cykelterrängen över utmanande backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.

Under 50 minuter kommer din instruktör att guida dig genom en resa koreograferad till inspirerande musik med olika övningar på spinningcykeln. Här har du chans att verkligen utmana dig själv och nå endorfinkickar!

Precis som alla LES MILLS® program så släpps det en ny release var tredje månad med ny musik och koreografi.

En typisk klass kan se ut så här: 

  1. I början är takten lägre och motståndet på cykeln lättare för att värma upp kroppen.
  2. Hastighet och styrka ökar sedan i takt med att du når din personliga nivå. Du kommer bli varmare och tröttare i musklerna allt eftersom vi tar oss igenom serier av cykelmoment. Du kommer ha tid för återhämtning, men bara tillräckligt för att ta dig till nästa utmaning.
  3. I slutet av klassen stretchar vi tillsammans och tackar oss själva för ett bra pass!

Vad ska man ha på sig på passet?

Vi rekommenderar bekväma kläder. Cykelbyxor kan göra resan bekvämare, men det är inte nödvändigt. På fötterna är det en fördel om du har spinningskor, men fråga gärna din instruktör för mer hjälp. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar