Om Actic

Lär känna oss på Actic

En träningskompis att lita på

Actic är en ledande friskvårdskedja med 177 anläggningar och 227 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med över 120 träningscenter från Ystad i söder till Kiruna i norr. Med MAX-kortet kan du träna på majoriteten av dessa.

Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Då hette vi Nautilus. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.

Utbildad personal

Som medlem ska du alltid kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning. Vi finns alltid tillgängliga på gymgolvet och du kan närsomhelst vända dig till oss med dina frågor och funderingar. Vill du jobba hos oss kan du läsa mer om våra lediga tjänster här.

Brett utbud som ger variation

Förutom styrketräning och konditionsträning har du tillgång till ett brett utbud av gruppträning som innehåller allt från högintensiv kondition till glädjande dans! På många anläggningar kan du även få träna med PT som tillval. Hos Actic har du nästan alltid tillgång till bad och motionssim. Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa har vi det du söker.

2 timmar med PT eller instruktör

Med hjälp av vår välutbildade personal får du som medlem en träningsvägledning och två timmar med en personlig tränare eller någon av våra utbildade instruktörer. I träningsvägledningen går vi igenom dina målsättningar och tidigare träningserfarenheter. Utifrån detta skapas en personlig träningsplan som du utför tillsammans med din personliga tränare eller instruktör ute på gymmet. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att du ska lyckas!

Boka din kostnadsfria provträning redan nu!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar