Om Actic

Actic är en ledande friskvårdskedja med drygt 135 anläggningar och över 170 000 medlemmar fördelat på Sverige och Norge.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med cirka 140 000 medlemmar fördelat på över 110 träningscenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Med MAX-kortet kan du träna på majoriteten av dessa.
Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Då hette vi Nautilus. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.

Utbildad personal

Som medlem ska du alltid kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning. Vi finns alltid tillgängliga på gym-golvet och du kan närsomhelst vända dig till oss med dina frågor och funderingar. Vill du jobba hos oss kan du läsa mer om våra lediga tjänster här.

Brett utbud som ger variation

Förutom styrketräning och konditionsträning har du tillgång till ett brett utbud av gruppträning som innehåller allt från högintensiv kondition till glädjande dans! På många av våra gym kan du även få träna med PT som tillval. Hos Actic har du ofta även tillgång till bad och motionssim. Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa har vi det du söker.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss