För företag

Friskvård för företag

Träning för företag med Actic

Actic hjälper ert företag att skapa och genomföra lyckade satsningar inom friskvård för företag. Vi stöttar och inspirerar under hela företagstränings-processen, en träningskompis till företaget helt enkelt. Actic har strax över 120 träningscenter från Ystad i söder till Kiruna i norr, så vi finns alltid i närheten och kan hjälpa till.

Så funkar det

Genom samtal med personlig kontaktperson hos oss hjälper vi er att skapa en handlingsplan som anpassas efter era behov. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering hjälper våra företagsansvariga er att lyckas med friskvårdssatsningen.

När vi har kommit fram till en gemensam handlingsplan håller vi gärna i taktpinnen. Vi inspirerar och informerar er personal samt lägger träningen på den nivå som passar er. Vi driver samarbetet framåt mot mål.

 

Exempel på initiativ i våra samarbeten

  • Företagsklasser: Gruppträning hos er eller hos oss. Inspirerande och roliga aktiviteter som förebygger de påfrestningar som finns på er arbetsplats. Stärker team-känslan och främjar ökad trivsel på arbetsplatsen!
  • Föreläsningar: Inspiration och motivation kan även komma genom kunskap. Vi föreläser inom olika ämnen som hör till en hälsosam livsstil.
  • Möjlighet att teckna medlemskap till förmånliga priser.
  • Möjlighet till konsultation med personlig tränare.
  • Prova-på veckor på våra gym.
  • Uppföljning och utvärdering med personlig kontaktperson från Actic.

Så funkar det

Våra friskvårdslösningar

Med Actic som friskvårdspartner kan du räkna med en engagerad partner som hjälper er med en lösning som är anpassad efter era behov och möjligheter.

Läs mer

Läs mer om

Friskvårdslösningar

Kundreferenser

Hur jobbar andra företag?

Genom företagsanpassade friskvårdslösningar hjälper vi arbetsgivare att nå sina hälsorelaterade mål.

Här kan du läsa mer om hur vi på Actic har hjälpt andra företag att införa träning som en naturlig del av arbetet.

Så jobbar Actic med Transcom

Läs mer

Så jobbar Actic med Transcom

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi på Actic kan erbjuda flera olika möjligheter beroende på vilka behov som du och ditt företag har. Fyll i formuläret via länken så tar vi gärna fram ett anpassat förslag åt dig.

Kontakta oss!

Gå till

Formuläret