För företag

Friskvård för företag

Corporate Anywhere

Vårt digitala erbjudande till ditt företag

Vill du hjälpa dina medarbetare till ett mer aktivt liv genom lättillgänglig träning? Vi på Actic har två intressanta produkter att erbjuda ditt företag i vår app Actic Anywhere.

Appen tillåter dig att träna där du vill, när du vill. Actic Anywhere är fylld av pass och träningsprogram skapade av våra instruktörer och tillgängliga för ditt företag direkt i mobilen. Tillsammans i lag tränar, inspireras och tävlar ni med varandra för att uppnå ett aktivt liv på ett roligt och kul sätt.

Läs mer här

 

Träning för företag med Actic

Actic hjälper ert företag att skapa och genomföra lyckade satsningar inom friskvård för företag. Vi stöttar och inspirerar under hela företagstränings-processen, en träningskompis till företaget helt enkelt. Actic har strax över 120 träningscenter från Ystad i söder till Kiruna i norr, så vi finns alltid i närheten och kan hjälpa till.

Så funkar det

Genom samtal med personlig kontaktperson hos oss hjälper vi er att skapa en handlingsplan som anpassas efter era behov. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering hjälper våra företagsansvariga er att lyckas med friskvårdssatsningen.

När vi har kommit fram till en gemensam handlingsplan håller vi gärna i taktpinnen. Vi inspirerar och informerar er personal samt lägger träningen på den nivå som passar er. Vi driver samarbetet framåt mot mål.

 

Exempel på initiativ i våra samarbeten

  • Företagsklasser: Gruppträning hos er eller hos oss. Inspirerande och roliga aktiviteter som förebygger de påfrestningar som finns på er arbetsplats. Stärker team-känslan och främjar ökad trivsel på arbetsplatsen!
  • Föreläsningar: Inspiration och motivation kan även komma genom kunskap. Vi föreläser inom olika ämnen som hör till en hälsosam livsstil.
  • Möjlighet att teckna medlemskap till förmånliga priser.
  • Möjlighet till konsultation med personlig tränare.
  • Prova-på veckor på våra gym.
  • Uppföljning och utvärdering med personlig kontaktperson från Actic.

Så här tycker våra kunder

 

”Vi är mån om vår personal och strävar efter att bli en attraktiv arbetsgivare. En önskan om frisk och motiverad personal är målet. Vi fokuserar därför på hälsoprojekt av olika slag. Vi rekommenderar varmt upplägget vi hade med Actic under året. Föreläsningar med inspiratör från Actic rörande kost, stress och myter med efterföljande BIA-mätning för de som så önskade. Dessutom gemensamma gruppträningsklasser för personalen.”

Siv Hjertström

HR-chef Holmen Paper

Läs mer om vad kunderna tycker

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi på Actic kan erbjuda flera olika möjligheter beroende på vilka behov som du och ditt företag har. Fyll i formuläret via länken så tar vi gärna fram ett anpassat förslag åt dig.

Kontakta oss!

Gå till

Formuläret

Frågor och Svar