För företag

Actic hjälper ert företag att skapa och genomföra lyckade satsningar inom friskvård för företag. Vi stöttar och inspirerar under hela företagstränings-processen. Actic har strax över 120 träningscenter från Ystad i söder till Kiruna i norr, så vi finns alltid i närheten och kan hjälpa till.

Träning för företag med Actic

Vill du hjälpa dina medarbetare till ett mer aktivt liv genom lättillgänglig träning? Vi på Actic har två intressanta produkter att erbjuda ditt företag i vår Actic app! Vår onlineträning Actic Anywhere tillåter dig att träna där du vill, när du vill. Actic Anywhere är fylld av pass och träningsprogram skapade av våra instruktörer och tillgängliga för ditt företag direkt i mobilen. Tillsammans i lag tränar, inspireras och tävlar ni med varandra för att uppnå ett aktivt liv på ett roligt och kul sätt.

Har du fått en kod från ditt företag till Actic Anywhere?

Så kommer ditt företag igång!

Genom samtal med personlig kontaktperson hos oss hjälper vi er att skapa en handlingsplan som anpassas efter era behov. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering hjälper våra företagsansvariga er att lyckas med friskvårdssatsningen.
När vi har kommit fram till en gemensam handlingsplan håller vi gärna i taktpinnen. Vi inspirerar och informerar er personal samt lägger träningen på den nivå som passar er. Vi driver samarbetet framåt mot mål.

Exempel på initiativ i våra samarbeten

  • Företagsklasser: Gruppträning hos er eller hos oss. Inspirerande och roliga aktiviteter som förebygger de påfrestningar som finns på er arbetsplats. Stärker team-känslan och främjar ökad trivsel på arbetsplatsen!
  • Föreläsningar: Inspiration och motivation kan även komma genom kunskap. Vi föreläser inom olika ämnen som hör till en hälsosam livsstil.
  • Möjlighet att teckna medlemskap till förmånliga priser.
  • Möjlighet till konsultation med personlig tränare.
  • Prova-på veckor på våra gym.
  • Uppföljning och utvärdering med personlig kontaktperson från Actic.

Corporate Anywhere - Vårt digitala erbjudande till ditt företag

Vill du hjälpa dina medarbetare till ett mer aktivt liv genom lättillgänglig träning? Vi på Actic har två intressanta produkter att erbjuda ditt företag i vår app Actic Anywhere.
Appen tillåter dig att träna där du vill, när du vill. Actic Anywhere är fylld av pass och träningsprogram skapade av våra instruktörer och tillgängliga för ditt företag direkt i mobilen. Tillsammans i lag tränar, inspireras och tävlar ni med varandra för att uppnå ett aktivt liv på ett roligt och kul sätt.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss