Gruppträning

BODYPUMP®

BODYPUMP®

En förkoreograferad vikt- och skivstångsbaserad klass som tränar hela kroppens uthållighet och styrka.

LesMills Nordic BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® är ett enkelt och effektivt pass vilket ger dig märkbara resultat.

Bodypump-pass med Actic

En typisk klass kan se ut så här:

  • Passet BODYPUMP® börjar med en uppvärmning där du använder lätta vikter på skivstången, för att värma upp kroppen och sakta förbereda musklerna på träningen.
  • Din instruktör kommer sedan att guida dig genom träningen, genom att fokusera på varje större muskelgrupp – ben, bröst, rygg, axlar och mage. Vi kommer att gå igenom alla viktiga muskler och vi kan garantera dig att det kommer bränna!
  • Slutligen varvar vi ned under lugnare musik. Stretcha dina muskler hjälper till att reducera mjölksyra och underlättar din återhämtning.

Bra hållning är viktigt genom alla övningar som vi gör under bodypump passet. Så fokusera på att få din teknik rätt från början. Och börja inte med för tunga vikter, vi kommer köra många repetitioner av varje övning för att stärka musklerna. Börja istället med lite lättare vikter för att sedan öka efter 6 veckor.

När du går på ett BODYPUMP®-pass, så rekommenderar vi att du bär bekväma kläder som tillåter dig att göra övningar som t.ex. utfall, benböj och axelpress. Använd träningsskor som ger dig bra fotstöd i koreografin. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar