BODYPUMP®

BODYPUMP®


BODYPUMP® är en utmanande styrketräningsklass som testar din uthållighet och styrka. Genom att använda skivstång och viktplattor tränar du hela kroppen. Passet är baserat på de senaste vetenskapliga rönen och är utformat för att leverera snabba resultat.

En typisk klass kan se ut så här:
Passet BODYPUMP® börjar med en uppvärmning där du använder lätta vikter på skivstången, för att värma upp kroppen och sakta förbereda musklerna på träningen. Din instruktör kommer sedan att guida dig genom träningen, genom att fokusera på varje större muskelgrupp – ben, bröst, rygg, axlar och mage. Vi kommer att gå igenom alla viktiga muskler och vi kan garantera dig att det kommer bränna!
Slutligen varvar vi ned under lugnare musik. Stretcha dina muskler hjälper till att reducera mjölksyra och underlättar din återhämtning. Bra hållning är viktigt genom alla övningar som vi gör under bodypump passet. Så fokusera på att få din teknik rätt från början. Och börja inte med för tunga vikter, vi kommer köra många repetitioner av varje övning för att stärka musklerna. Börja istället med lite lättare vikter för att sedan öka efter 6 veckor.
När du går på ett BODYPUMP®-pass, så rekommenderar vi att du bär bekväma kläder som tillåter dig att göra övningar som t.ex. utfall, benböj och axelpress. Använd träningsskor som ger dig bra fotstöd i koreografin. Slutligen, ta med en vattenflaska och en handduk – du kommer bli svettig!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss