Aqua

Actics egna vattenträningskoncept består av 8 stycken inspirerande klasser som erbjuder träning i vatten. Aqua vill inspirera alla medlemmarna till träning i vatten med eller utan musik.

Träning i vatten är skonsamt för kroppen och ger oss möjlighet att röra oss i flera olika dimensionen. Att få vara i princip viktlös och arbeta i ett annat element ger både återhämtning för muskler som påfrestas varje dag, samt aktiverar nya muskelgrupper som kroppen inte använder regelbundet.

Här är de Aqua-klasser som vi erbjuder på Actic:

Aqua ATC Circuit

En stationsbaserad vattenklass där vi utmanar kroppen med övningar som förbättrar vår kondition, styrka och flexibilitet.

Aqua

Klassisk vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klasser utförs i bassäng, på grunt vatten utan redskap.

Aqua Dance

Är en härlig dansklass, som genomför på grunt vatten, där våra inspirerande instruktörer ger er nya dansstilar på varje låt. En dansfest med mycket rörelseglädje och känsla i musiken. Alla kan dansa i vatten!

Aqua Power

Vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klass utförs i bassäng på grunt vatten med redskap.

Aqua Running

Aqua Running förbättrar din kondition genom löpträning i vattnet. Klassen genomförs på djupt alt. grunt vatten. Alla kan vara med.

Aqua Spinning

En skonsam men allsidig cykelträning för knän och rygg. Du Ökar konditionen, stärker musklerna samt bygger upp din rörlighet och balans. Ett pass för dig som vill ha lite utmaning. Till denna klass använder vi AquaBikes.

Aqua Step

Med Aqua step tränar du högintensiv konditionsträning, Muskeluthållighet och styrka. Med Aqua step får du en skonsam träning i vatten som ger resultat

Aqua ATC Tabata

Ett högintensivt träningspass med styrke- och konditionsövningar. Vi arbetar med så kallade Tabata-intervaller där samma övning upprepas 6-8 gånger under 20 sekunder, följt av 10 sekunders vila. Passar för alla men är konditionsoch styrkekrävande. Genomför i djup alternativt grund pool.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss