Gruppträning

Aqua by Actic

Aqua

Actics egna vattenträningskoncept består av 10 stycken inspirerande klasser som erbjuder träning i vatten. Aqua vill inspirera alla medlemmarna till träning i vatten med eller utan musik.

Träning i vatten är skonsamt för kroppen och ger oss möjlighet att röra oss i flera olika dimensionen. Att få vara i princip viktlös och arbeta i ett annat element ger både återhämtning för muskler som påfrestas varje dag, samt aktiverar nya muskelgrupper som kroppen inte använder regelbundet. Här är de Aqua-klasser som vi erbjuder på Actic:

Aqua Bootcamp

En högintensiv vattenträning som utmanar och förbättrar din kondition och styrka men också bjuder på roliga övningar för uthållighet och flexibilitet. Ladda för träna intensivt vattenträning för hela kroppen men som ger minimal påverkan på lederna! Simningsfärdigheter är inte nödvändigt, men planerar att få håret våt. På denna klass kan vi använda redskap.

Aqua ATC

En stationsbaserad vattenklass där vi utmanar kroppen med övningar som förbättrar vår kondition, styrka och flexibilitet.

Aqua Deep

Klassisk vattengympa på djupt vatten som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Till hjälp används ett flytbälte alt noodles. Olika redskap kan användas.

Aqua Fitness

Klassisk vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klasser utförs i bassäng, på grunt vatten utan redskap.

Aqua Dance 

Är en härlig dansklass, som genomför på grunt vatten, där våra inspirerande instruktörer ger er nya dansstilar på varje låt. En dansfest med mycket rörelseglädje och känsla i musiken. Alla kan dansa i vatten!

Aqua Power

Vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klass utförs i bassäng på grunt vatten med redskap.

Aqua Running

Aqua Running förbättrar din kondition genom löpträning i vattnet. Klassen genomförs på djupt alt. grunt vatten. Alla kan vara med.

Aqua Spinning

En skonsam men allsidig cykelträning för knän och rygg. Du Ökar konditionen, stärker musklerna samt bygger upp din rörlighet och balans. Ett pass för dig som vill ha lite utmaning. Till denna klass använder vi AquaBikes.

Aqua Step

Med Aqua step tränar du högintensiv konditionsträning, Muskeluthållighet och styrka. Med Aqua step får du en skonsam träning i vatten som ger resultat

Aqua Tabata

Ett högintensivt träningspass med styrke- och konditionsövningar. Vi arbetar med så kallade Tabata-intervaller där samma övning upprepas 6-8 gånger under 20 sekunder, följt av 10 sekunders vila. Passar för alla men är konditionsoch styrkekrävande. Genomför i djup alternativt grund pool.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar