Actic Outdoor Box

Välj gym för att köpa Outdoor-medlemskap och engångsklippkort

Priser

  • Välj gym för att se pris

Actic Outdoor Box - allt du älskar med gymmet fast utomhus!

Välkommen till vår utomhusarena – Actic Outdoor Box! I våra boxar har du möjlighet att träna gruppträning utomhus i en komplett anläggning i form av en container med tillgång till utrustning som skivstänger, hantlar, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en stor rigg. Allt du älskar med gymmet fast utomhus!
Gruppträningspassen i våra boxar är designade för att förbättra både kondition och styrka och är ständigt varierande för att hålla motivationen på topp. I boxen erbjuder vi unika Outdoor Box klasser, ATC Circuit och ATC Tabata. Alla kan vara med och våra utbildade instruktörer vägleder dig genom passen.
Välkommen och träna utomhus med oss!

Medlemskap och bokning av pass

Träning i våra Actic Outdoor Boxar ingår i alla våra medlemskap* och du bokar ditt pass som vanligt på Mina Sidor eller i Actic appen!
Vill du testa en gång? Då kan du köpa ett engångsklipp för endast 99 kr.
*Träning i boxarna ingår ej i vårt digitala Actic Anywhere medlemskap.

Att tänka på när du ska träna i någon av våra Actic Outdoor Box

✔ Kom ombytt och klar till passet.
✔ Fyll på din vattenflaska och pudra näsan innan besök. Det är inte alla boxar som ligger i direkt anslutning till toalett.
✔ Det finns ingenstans att förvara värdesaker i boxen.
✔ Det finns inget dåligt väder! Vi håller pass i våra boxar året om så klä dig efter väder och vind!
✔ Kommer du med bil, se över parkeringsmöjligheter i området innan.
✔ Du checkar in på passet hos vår instruktör vid boxen.
✔ Var redo för ett kul och svettigt pass tillsammans med oss.
VARMT VÄLKOMMEN!

Succélansering av Actic Outdoor Box – Platschef Amanda berättar!

Lanseringen av Actic Outdoor Box blev en succé med fulla klasser och glada medlemmar som tränat. Vi träffade Amanda som är platschef på Actic Sundstabadet i Karlstad och ställde några frågor efter invigningen av deras Actic Outdoor Box.
Nu har vi precis lanserat Actic Outdoor Box hos er på Actic Sundstabadet i Karlstad. Hur var lanseringen – berätta?
Det var en fantastiskt rolig dag trots att vi bjöds på riktigt april-väder. Grymma deltagare och massa träningsglädje! Kändes som ett riktigt bra startskott för vår box!
Vad ser du är den största fördelen med att träna i Actic Outdoor Box?
Att den ger deltagarna möjlighet att träna med vikter utomhus med duktiga coacher. Att dessutom få göra det i grupp tillsammans med andra ger den där extra boosten i träningen.
Vad ska man tänka på när man går på ett Actic Outdoor Box-pass?
Om denna träningsform är ny för dig är tipset att få till en bra teknik innan du börjar belasta med tyngre vikter. Våra duktiga coacher finns på plats för att hjälpa dig så tveka inte att fråga om det är något du osäker på. Våga sedan utmana dig själv när du känner att tekniken sitter.
Vad är ditt bästa träningstips så här till vårkanten?
Träna ute! Våren och sommaren är härliga årstider så behåll träningsrutinen genom att plocka ut delar av din träning; gå en promenad, träna i ett utegym eller delta på några av våra utomhuspass. Endorfiner och frisk luft är en svårslagen kombination.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Medlems-
service
Medlemsservice