Gruppträning

Bokningsregler

Så här bokar du dina pass

Här hittar du vanliga frågor och svar om hur man bokar pass på Actics hemsida och i appen, samt vilka bokningsregler som gäller för dig som gillar att gruppträning. 

Du kan boka dina gruppträningsklasser på flera olika sätt:

 • Boka på www.actic.se eller i appen
 • Boka på anläggningen, via bokningsterminalen (om sådan finns)
 • Ringa till anläggningen (under högtryck är det dock inte säkert att någon på anläggningen hinner svara så vi rekommenderar att du använder hemsidan)

Bokning av gruppträningsklass

Bokning av en klass kan ske 7 dygn framåt (bokningarna släpps från kl. 02.00). Det betyder att du snabbt och enkelt kan boka samma klass kommande vecka direkt efter ditt träningspass. Bokningstjänsten är tillgänglig via app/webb dygnet runt. När en klass är färdig faller bokningen bort och du kan åter ha upp till 7 bokningar i rullning. Samtliga platser är bokningsbara. 

 

Avbokning

Du kan avboka en klass senast 2 timmar innan den börjar. Om man missar att avboka 1 pass får man en varning. Om du missar att avboka 3 klasser under en 30 dagarsperiod kan du inte förboka klasser under 30 dagar. När du får ett bokningsstopp eller varning meddelas du via registrerad mail. Du kan låsa upp din bokningsspärr genom att betala 100kr.

Du kan boka/avboka klasser via våra appar till iPhone och Android, på actic.se eller på en bokningsterminal på anläggningen.

 

Närvaro på gruppträningsklassen

Din bokade biljett kan hämtas tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan klassen startar. Förbokade platser där biljetten inte hämtats ut släpps till de som står på kölista 10 minuter innan klassen börjar. Om du inte har fått plats på klassen via bokad köplats och det är mindre än 2 timme kvar tills den börjar kan du alltså besöka anläggningen och få en plats om någon bokad inte dyker upp.

Ta med din klassbiljett till salen och lämna till instruktören.

 

Boka köplats

Om klassen är fullbokad kan du boka dig på kölista. Din köplats kan bli ordinarie fram till 2 timmar innan klassen börjar och du får besked om plats via den mail vi har registrerad hos oss. (Kontrollera att du har rätt mail angiven på hemsidan under Mina Sidor). Du kan avboka en köplats senast 2 timmar innan den börjar.

Från kölista till träning när du kommer till anläggningen:

 • Checka in via läsaren i receptionen alt. via bokningsterminalen (om sådan finns)
 • Du är nu närvarad på anläggninen och har möjlighet att få en ledig plats på klassen om inte alla bokade närvarar!
 • 10 minuter innan klassen startar aktiveras kölistan
 • De som bokat och har en plats men inte hämtat ut sin biljett blir av med platsen och platsen släpps till kölistans incheckade personer

Det är ditt ansvar som medlem att följa din köplats och kontrollera om du får en ordinarie plats. Du har full koll på din plats på reservlistan via actic.se och Actic-appen. Se till att ha den senaste versionen av vår app.

 

Gruppträningsschema

Planera din träning upp till 21 dagar framåt genom att ta del av din anläggnings gruppträningsschema på webben eller i appen.

Actic ställer inte in klasser på grund av för få deltagare.

Actic reserverar sig för eventuella akuta förändringar av klasser i gruppträningsschemat. Anläggningens personal eftersträvar att informera alla bokade medlemmar via mail (samt anläggningens sociala medier) så snart som möjligt.

 

Drop-in-träning

Du är alltid välkommen att komma till anläggningen och kan på plats boka in dig för gruppträning, ex. om du har uppnått din gräns för förbokade antal klasser.

Vid drop-in-träning för medlemmar:

 • Bokning sker i receptionen tidigast 2 timmar innan klassens start i mån av plats
 • Bokning av köplats går att göra via receptionen
 • Hämta biljett tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan klassen startar
 • Ta med din klassbiljett till salen och lämna till instruktören

Vid drop-in-träning för icke-medlemmar:

 • Du som inte är medlem i hos Actic kan göra en gästbokning i receptionen på plats eller via telefon till anläggningen samma dag som klassen genomförs (under högtryck är det dock inte säkert att någon på anläggningen hinner svara I telefonen).
 • Drop-in-träning kan endast ske under receptionens öppettider och i mån av plats på klassen.
 • Sök din närmsta anläggning här.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!