Gruppträning

Indoor Running

Indoor Running

Indoor Running är gruppträningsklassen som under 30 minuter hjälper dig förbättra din kondition genom intervallträning på löpbandet. Alla kan vara med, oavsett nivå, du anpassar själv hastighet efter din konditionsstatus – på Indoor Running blir du aldrig ifrånsprungen. 

Vad är Indoor Running?

Konditionsträning i alla former har aldrig varit så populärt som nu. Det finns mängder av olika lopp att ha som målsättning för att utmana sin fysiska status. Löpning är enkelt och på Actic blir det ännu mer lättillgängligt för dig!

Vi erbjuder våra medlemmar 30 minuter gruppträningsklass som hålls av en ledare på gymmets löpband i cardio-avdelning. Klassen består av olika intervallserier som du själv anpassar efter din förmåga – hastighet, lutning på bandet, gå eller spring. Instruktören på klassen kan hjälpa dig med att komma igång säkert och effektivt samt utmana dig med lite mer erfarenhet.

Fördelarna med intervallträning

Intervallträning passar alla oavsett nivå och målsättning eftersom det går att anpassa till nybörjare men också rutinerade löpare. Springa, jogga eller promenera i ett högt tempo varvat med vila ger en positiv effekt att du så småningom kan hålla det högre tempot under en längre tid och en längre sträcka. 

Intervallträning leder även till bättre kondition, löpstyrka och snabbhet och är ett bra sätt att öka syreupptagningsförmågan (bättre kondition).

Läs mer om konditionsträning här.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar