Indoor Running

Indoor Running

Indoor Running är gruppträningsklassen som under 30 minuter hjälper dig förbättra din kondition genom intervallträning på löpbandet. Alla kan vara med, oavsett nivå, du anpassar själv hastighet efter din konditionsstatus – på Indoor Running blir du aldrig ifrånsprungen.

Vad är Indoor Running?

Konditionsträning i alla former har aldrig varit så populärt som nu. Det finns mängder av olika lopp att ha som målsättning för att utmana sin fysiska status. Löpning är enkelt och på Actic blir det ännu mer lättillgängligt för dig!
Vi erbjuder våra medlemmar 30 minuter gruppträningsklass som hålls av en ledare på gymmets löpband i cardio-avdelning. Klassen består av olika intervallserier som du själv anpassar efter din förmåga – hastighet, lutning på bandet, gå eller spring. Instruktören på klassen kan hjälpa dig med att komma igång säkert och effektivt samt utmana dig med lite mer erfarenhet.

Fördelarna med intervallträning

Intervallträning passar alla oavsett nivå och målsättning eftersom det går att anpassa till nybörjare men också rutinerade löpare. Springa, jogga eller promenera i ett högt tempo varvat med vila ger en positiv effekt att du så småningom kan hålla det högre tempot under en längre tid och en längre sträcka.
Intervallträning leder även till bättre kondition, löpstyrka och snabbhet och är ett bra sätt att öka syreupptagningsförmågan (bättre kondition).

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss