Borås Dalsjöfors

Actic Dalsjöhallen stänger den 31/10. Stort tack för den här tiden!

Välkommen till Actic Dalsjöhallen! Här hittar du de bästa redskapen till din styrketräning och allt du behöver till en effektiv konditionsträning med ett stort utbud av maskiner och fria vikter. Vi erbjuder en mängd roliga gruppträningspass så som Yoga, Functional Strength och vår egna storfavorit ATC (Actic Training Circuit). Tillsammans med våra peppande instruktörer kan du träna med boxningsfeeling, utveckla din rörlighet och flexibilitet på bästa sätt, svettas av högintensiv träning och mycket, mycket mer!

Som medlem på Actics gym i Borås får du även tillgång till simbassängerna på Dalsjöbadet, perfekt för motionsträningen, vattengympa eller bara slappna av. Läs mer om badet och se aktuella öppettider här.

Besöksstatistik

Hur många är det på gymmet just nu? Här presenteras besöksstatistik för ditt gym i realtid samt en besöksprognos per timme.

Besöksprognos

Vill du träna när det är färre besökare i gymmet?

Färgen på staplarna visar en besöksprognos per timme och hjälper dig att planera din träning.

Få besökare i gymmet

Fler besökare i gymmet

Många besökare i gymmet

Status i realtid

Hämtar statistik...

Öppettider

Detaljerad information

Badet är för tillfället stängt men gymmet är öppet. Ingång sker på baksidan, på samma sätt som under somamren. Tillgång till omklädningsrummen är begränsad så vi rekommenderar att ni byter om hemma. Håll avstånd och var rädda om varandra.

Utbud

Veckans träningspass

För att boka pass loggar du in på Mina sidor

Provträna fritt!

Provträna kostnadsfritt i 7 dagar – passa på att testa gruppträning eller ett pass i gymmet (obs. Gäller ej Outdoor Box-klasser och simning).

Träna för livet och bli belönad!

Boka dina pass, se schema, träningsstatistik och bli belönad i vårt lojalitetsprogram MyActic.

Träna där du vill. När du vill.

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning. Här hittar du inspirerande pass, gruppträning och PT online skapade av våra bästa personliga tränare.

Bjud in en träningskompis som får provträna fritt och bli själv belönad med en frimånad + 5000 poäng. Hämta din kod att dela här.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Medlems-
service
Medlemsservice