Actic Varberg Friskvågen

Gym och bad

Varbergs mest centrala anläggningen som bjuder på en riktig upplevelse, oavsett om du vill styrketräna i vårt nyrenoverade gym, bada eller besöka ett utav våra 100 gruppträningspass i veckan. Vill du hellre simma är du välkommen att ta en tur i vårt nyrenoverade och vackra varmbad uppvärmt till 32 grader.

Bad och gym på samma medlemskap.

Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa så har vi det du söker. Att simma är en enkel och effektiv träningsform som också är skonsam för kroppen.

Bli medlem

Utbud

Vi värnar om allas säkerhet.

Som gäst i vår simhall har du ansvar för din egen säkerhet, där bad alltid sker på egen risk. Följ anvisningarna som gäller för anläggningen för ett tryggt och säkert besök hos oss.

Duscha innan du badar

Du ansvarar för medföljande barn

Lämna telefonen i skåpet

Ta ej med egen mat och dryck

Simskola på Actic Friskvågen

Vi erbjuder simskola på Actic Friskvågen för barn från 4 år och uppåt i grupper med 3–5 barn/grupp, med målsättningen att kunna känna glädje och trygghet i och runt vatten och bli simkunnig.

Läs mer

Träna i hela Varberg med det regionala medlemskapet

2

Fullutrustade gym

1

Bad & simhall

1

Actic Outdoor Box

122

Gruppträningspass i veckan

Besöksstatistik

Hur många är det på gymmet just nu? Här presenteras besöksstatistik för ditt gym i realtid samt en besöksprognos per timme.

Besöksprognos

Vill du träna när det är färre besökare i gymmet?

Färgen på staplarna visar en besöksprognos per timme och hjälper dig att planera din träning.

Få besökare i gymmet

Fler besökare i gymmet

Många besökare i gymmet

Status i realtid

Hämtar statistik...

Allt du älskar med gymmet fast utomhus

Välkommen till Actic Outdoor Box i Varberg. I våra Actic Outdoor Boxar har du möjlighet att träna gruppträning utomhus i en komplett anläggning i form av en container med tillgång till utrustning i form av skivstänger, hantlar, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en stor rigg. I boxen erbjuder vi unika Outdoor Box klasser och presenterar olika pass varje dag.
Vår Outdoor Box i Varberg står placerad utanför Actic Friskvågen på Strandvägen 5.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss