Actic Västerås Kristiansborgsbadet

Från och med 1/6 är bassängen avstängd på grund av ombyggnation och preliminärt kommer den att vara stängd till årsskiftet.

Välkommen till oss på Actic Västerås Kristiansborgsbadet!

Centralt läge nära Mälardalens Högskola finner ni oss, en anläggning med familjär stämning och stora träningsmöjligheter! Simma i 25 meters bassängen, träna styrke-och konditionsträning i gymmet eller gå på något av våra gruppträningspass. I närområdet finns möjlighet till utomhusträning i vår Actic Outdoor Box.

Öppettider

info

Gym och gruppträning är öppet under perioden då bassängen, entre´n, omklkädningsrum och romerska relaxen byggs om. Ingången till gym och gruppträning är på baksidan, i hörnet mot Kristiansborgsalle´n.
Bassängen öppnar prel igen den 1/1-23. Kom in så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång med träningen.

Varmt välkomna!

Utbud

Bli regionsmedlem och träna i hela Västerås samt i Hallstahammar och Sala

Med det regionala medlemskapet i Västerås får du träna på alla gym i Västerås samt på Actic Hallstahammar och Actic Sala. Allt på samma medlemskap!

4

Fullutrustade gym

3

Bad & simhall

1

Actic Outdoor Box

44

Gruppträningspass i veckan

Besöksstatistik

Hur många är det på gymmet just nu? Här presenteras besöksstatistik för ditt gym i realtid samt en besöksprognos per timme.

Besöksprognos

Vill du träna när det är färre besökare i gymmet?

Färgen på staplarna visar en besöksprognos per timme och hjälper dig att planera din träning.

Få besökare i gymmet

Fler besökare i gymmet

Många besökare i gymmet

Status i realtid

Hämtar statistik...
Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Medlems-
service
Medlemsservice