Actic Västerås Kristiansborgsbadet

Lördag 10 juni kl 09.00 öppnar vi äntligen bassängen igen efter renoveringen! Välkommen på invigningshelg 10-11 juni. Gymmet är fortsatt stängt för renovering och all gym- och gruppträning hänvisas till Actic City i Mimerporten där alla medlemskap gäller. Hör gärna av dig om du har frågor på vasteras.kristiansborgsbadet@actic.se. Vi tackar er alla för tålamodet och vi ser verkligen fram emot den nya anläggningen.

Välkommen till oss på Actic Västerås Kristiansborgsbadet!

Actic Kristiansborgsbadet växer! 10 juni öppnar vi vår nyrenoverade bassäng och omklädningsrum och gymmet växer med 1000 kvm nya träningsytor och ny gruppträningssal som öppnar i september.

Läs mer här!

Centralt läge nära Mälardalens Universitet finner ni oss, en anläggning med familjär stämning och stora träningsmöjligheter! Simma i 25 meters bassängen, träna styrke-och konditionsträning i gymmet eller gå på något av våra gruppträningspass.

Öppettider

info

Bassängen öppnar igen i början av juni!
Mellan perioden 1/4-ca 10/9 görs den fantastiska ombyggnationen av våra träningsytor. Dubbelt så stort gym, ny amaskiner och redskap, fler salar, fler pass mm. Helt enkelt ett fantastiskt lyft för hela anläggningen!

Under perioden då gymmet är stängt hänvisar vi till ACTIC City i Mimerporten då alla medlemskap gäller där under byggtiden.
Tusen tack för ditt tålamod under denna period
Mvh ACTIC Kristiansborgsbadet

Utbud

Bli regionsmedlem och träna i hela Västerås samt i Hallstahammar och Sala

Med det regionala medlemskapet i Västerås får du träna på alla gym i Västerås samt på Actic Hallstahammar och Actic Sala. Allt på samma medlemskap!

4

Fullutrustade gym

3

Bad & simhall

2

Personliga tränare

44

Gruppträningspass i veckan

Besöksstatistik

Hur många är det på gymmet just nu? Här presenteras besöksstatistik för ditt gym i realtid samt en besöksprognos per timme.

Besöksprognos

Vill du träna när det är färre besökare i gymmet?

Färgen på staplarna visar en besöksprognos per timme och hjälper dig att planera din träning.

Få besökare i gymmet

Fler besökare i gymmet

Många besökare i gymmet

Status i realtid

Hämtar statistik...
Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss