Växjö Simhall

I början av juni 2021 öppnar Actic Växjö Simhall. En komplett bad- och gymanläggning med en vacker utsikt över Växjösjön. Här kommer du kunna simma i vår motionsbassäng, bada i äventyrsbadet, träna i gymmet och träna ett stort utbud av gruppträning - allt på samma medlemskap.

Just nu har vi ett öppningserbjudande där vi erbjuder dig att träna för 99kr/mån i 6 månader och fri medlemsavgift. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar vid tecknade av 12 mån autogiromedlemskap t.o.m 31 juli 2021. Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Efter 6 månader övergår månadsavgiften till ord pris.

Vår 25-meterbassäng kommer vara tillfälligt stängd för underhåll. Den öppnar måndag den 28/6 igen.

Öppettider
Detaljerad information
Utbud
Veckans träningspass
För att boka pass loggar du in på Mina sidor

Provträna

Provträna fritt!

Provträna kostnadsfritt i 7 dagar – passa på att testa gruppträning eller ett pass i gymmet (obs. Gäller ej Outdoor Box-klasser och simning).

MyActic

Träna för livet och bli belönad!

Boka dina pass, se schema, träningsstatistik och bli belönad i vårt lojalitetsprogram MyActic.

Actic Anywhere

Träna där du vill. När du vill.

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning. Här hittar du inspirerande pass, gruppträning och PT online skapade av våra bästa personliga tränare.

Värva vän - få en fri månad!

Bjud in en träningskompis som får provträna fritt och bli själv belönad med en frimånad + 5000 poäng. Hämta din kod att dela här.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice