Bli medlem - just nu fri startavgift!

76% tränar mindre under sommaren - vi hjälper dig hålla igång din träningsrutin!

Just nu erbjuder vi fri startavgift (värde 249kr) och tillgång till över 100 Actic-gym fram till sista augusti. Dessutom erbjuder vi digitala sommarprogram med chatt med våra coacher i vår Actic app!


Fri startavgift och uppgradering till vårt max-medlemskap

Ibland kan det vara svårt att hålla igång rutinerna under sommaren. Just nu erbjuder vi fri startavgift (värde 249 kr) vid tecknande av valfritt medlemskap samt uppgradering till vårt max-medlemskap* som ger tillgång till över 100 Actic-gym över hela Sverige – vilket gör att du kan träna där du är i sommar!

Våra digitala sommarprogram

Just nu erbjuder vi fem nya PT-ledda träningsprogram för sommaren i vår Actic app. Programmen är varierande med både inomhus- och utomhusträning och under programmets gång har du möjlighet att chatta med våra coacher och peppa varandra i en social grupp i appen!
Kom igång med oss! (nivå: enkel) För dig som är redo att ta steget mot en hälsosam sommar där du blir starkare och förbättrar din kondition på ett enkelt och roligt sätt! Träningspassen kan utföras både inomhus och utomhus och övningarna är enkla att ta till sig.
Håll igång! (nivå: medel) Håll igång träningen med oss i sommar genom ett klassiskt träningsupplägg som förbättrar både din styrka och kondition! I det här programmet får du en allsidig träning med både pass i gymmet och utomhus.
Håll i gång – boosta sommarformen! (nivå: tuff) Här är sommarens boost för dig som tränat regelbundet hela vintern och vill ha en extra push att hålla i träningen i sommar, fastän du är på ett annat gym eller inte ens tar dig till gymmet – träningen ska bli av vilket som!
Löpning med Actic. Denna träningsupplevelse är utformad för att ge dig den ultimata utomhuslöpningen. Ingen utrustning behövs, bara du och dina ben. Under fyra veckor kommer du att träna tre gånger i veckan för att uppnå din högsta löpningspotential.
• Sitt inte still (nivå: enkel) Vill du få in träning som en vana i din vardag? Börja då med detta program för få till rörelser och träning varje dag, enkelt och roligt, du har nu inga undanflykter! Du kan träna var du vill, och behöver inga redskap, enklare än så kan det inte bli! Tanken är att du ska träna 5 minuter om dagen, varje dag, 7 dagar i veckan.
>> Mer information kring programmen och anmälan hittar du i Actic appen!

*Fri startavgift (värde 249 kr) gäller mellan 1/6-13/8-23 och gäller på alla medlemskap. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter förutom student & senior. Uppgradering till vårt max-medlemskap gäller 1/6-31/8-23, därefter går medlemskapet över till ordinarie medlemskap. Max-medlemskapet gäller ej på Örebro Brickebacken, Örebro Hagabadet, Örebro Eyrabadet, Vara, Karlstad Sundstabadet, Grängesberg och Skövde Arena.

Erbjudanden hos Actic

Just nu fri startavgift och tillgång till över 100 Actic gym i sommar!

Provträna i 7 dagar för 99 kr!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss