Inspiration

Utomhusträning med Actic

Guide för utomhusträningen!

Äntligen är våren här, och med den nya säsongen har vi möjligheten att ta våra träningsrutiner ut i den friska luften. Vårsolen bjuder inte bara in till längre dagar utan även till en nystart för kropp och själ. Det är dags att skaka av oss vinterdvalan och njuta av vårluften, och vad kan vara bättre än att kombinera detta med fysisk aktivitet?

Träna fritt utan redskap
Utomhusträningen är fantastisk då du inte behöver några redskap. Övningar som push-ups, sit-ups, burpees och plankor kan göras överallt, i din trädgård, närmaste park eller eljusspår. 
För att ge din utomhusträning struktur och variation finns det flera pass i Actic-appen som erbjuder pass utan redskap. Dessa pass har varierande svårighetsgrader och längd, vilket gör dem perfekta för såväl nybörjaren som erfarna.
 
Promenader och löpning i vårsolen
Är du mer för lugna aktiviteter? Långa promenader är ett utmärkt sätt att välkomna våren på. Det förbättrar både kropp och sinne, medan du får uppleva naturen. För de som vill utmanas ger löpningen friheten att utforska nya vägar, samtidigt som du bygger upp din kondition.
Våren är den perfekta säsongen för en fräsch start med positiv energi. Att ta ut din träning ger nytt liv till dina rutiner och låter dig uppskatta säsongens fördelar. Så dra på dig träningskläderna och välkomna solen utomhus.
 
 
Din kropp och själ kommer att tacka dig!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss