Bli medlem idag & få 3 månaders fri träning!

Träning för livet oavsett var du befinner dig - på gymmet, utomhus eller digitalt i vår app Actic Anywhere. Välkommen till oss på Actic!

Bli medlem idag & få 3 månaders fri träning!

Träning för livet oavsett var du befinner dig - på gymmet, utomhus eller digitalt i vår app Actic Anywhere. Välkommen till oss på Actic!

Erbjudanden hos actic

Du vet väl att du kan ta med dig en vän till nästa träning och själv bli belönad? Bjud in en träningskompis som får provträna fritt och du får en frimånad + 5000 poäng. Hämta din kod att dela med din vän på Mina Sidor.

61% av alla som tränar, tränar även utomhus. För andra året i rad släpper vi en rapport med en kartläggning av svenskarnas beteende och tankar kring utomhusträning. Vi ser att utomhusträningen är här för att stanna!

Möjligheterna till att träna utomhus oavsett årstid är oändliga. Både Anna och Emil älskar att kombinera träning med frisk luft och mår som bäst när dom fått endorfiner av lite härlig utomhusträning! Genom att anpassa träningsform efter vädret blir det möjligt att träna ute året om. Utomhusträning har blivit alltmer populärt och här delar Anna och Emil med sig tips för att få till utomhusträningen!

Actic Outdoor Box är allt du älskar med gymmet fast utomhus! Häng med på en tuff men rolig träning utomhus i våra boxar. Just nu finns över 20 boxar att träna i över hela landet och fler på väg!

Actic följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset. Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Actic är övertygade om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans!

I vår träningsapp  Actic Anywhere hittar du allt ifrån gruppträning och PT online till inspirerande träningspass skapade av våra bästa personliga tränare och program som passar alla. Med Actic Anywhere kan du utföra din träning på ett inspirerande och kul sätt. Träna där du vill. När du vill. Helt enkelt ANYWHERE.

Vill du ha hjälp, inspiration och utmaning i din träning? Då är PT online något för dig!
Nu kan du få tillgång till en personlig tränare direkt i Actic Anywhere Appen. Tjänsten är helt digital, vilket innebär att du har din personliga tränare i mobilen och kan träna där du vill, när du vill.

Inspiration
Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice