För dig som ny medlem

Välkommen att njuta lite mer av livet

Skoj att du vill träna med oss på våra gym! Oavsett vad du har för mål med din träning så hjälper vi dig. Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång. Därför har vi skapat en miljö där du ska bli stimulerad och få ett personligt bemötande. Och framförallt känna en gemenskap.

Här hittar du all information du behöver som ny medlem – allt ifrån vad som ingår i ditt medlemskap till hur du loggar in på Mina Sidor och bokar dina pass.

Glöm inte att du får 2 tillfällen med Personlig tränare eller instruktör vid tecknande av medlemskap.

Observera att beloppet på din första faktura kan vara högre då vi tillämpar förskottsbetalning på Actic. Det betyder att du betalar för innevarande månad + kommande månad. 

Varmt välkommen till din nya träningskompis!

Scrolla ner för mer information om ditt medlemskap och våra träningscenter: 

2 timmar med PT alt instruktör

Få bästa starten!

Med hjälp av vår välutbildade personal får du som ny medlem en träningsvägledning och två timmar med en personlig tränare alt instruktör.

I träningsvägledningen går vi igenom dina målsättningar och tidigare träningserfarenheter. Utifrån detta skapas en personlig träningsplan som du utför tillsammans med din personliga tränare alt instruktör. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att du ska lyckas!

Läs mer

Läs mer

2 timmar ingår i ditt medlemskap!

Läs mer

Logga in på Mina Sidor

Mina Sidor

Så här loggar du in

På Mina Sidor hittar du all information om ditt medlemskap och dina bokade pass. Du kan även skriva ut ditt friskvårdskvitto och se dina fakturor.

Dina inloggningsuppgifter är din mailadress och din PIN-kod/lösenord är dag, månad och år i ditt födelsedatum (DDMMÅÅÅÅ) alternativt det lösenord du angett. Om du t.ex. är född 1974-09-08 så blir lösenordet 08091974. Vänligen kontakta din anläggning om du har problem med inloggning.

Logga in på Mina Sidor

MyActic

Träna och bli belönad!

Genom att du som medlem tränar hos oss samlar du poäng som sedan kan användas till olika förmåner och rabatter. Alla poäng som du samlar i MyActic ser du enkelt på Mina Sidor eller i Actics app för iOS eller Android.

Läs mer om MyActic

Gruppträning

Boka pass

Du kan boka dina gruppträningspass på flera olika sätt. Boka online, via Actics hemsida eller app. Boka på anläggningen, via bokningsterminalen. Ringa till anläggningen (under högtryck är det dock inte säkert att någon på anläggningen hinner svara så vi rekommenderar att du använder hemsidan.) Du kan boka 7 pass åt gången.

Du kan delta på drop-in i mån av plats, även om du har uppnått din gräns för bokade pass.

Läs mer om bokningsreglerna

Läs mer

Bokningsregler

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Inspireras av Actic

Recept och kostråd

Vi vet hur viktigt det är att äta rätt i samband med träning och vi hjälper dig gärna. För att du ska få de resultat du önskar av din träning är det viktigt att du låter kroppen återhämta sig. Det gör du genom god sömn och bra mat.

När du väl har kommit igång med regelbunden träning brukar det också bli enklare och mer motiverande att äta bra och regelbundet.

Se alla våra hälsosamma recept

Läs mer

Nyttig och hälsosam kost

Inspireras av Actic

Träningstips från Actic

Oavsett om du tränar för första gången eller är en mer erfaren tränare hittar du här träningstips från våra experter på hur man kan förbättra sin teknik eller tips som inspirerar dig till att testa något nytt på gymmet.

Se alla våra träningstips

Läs mer

Träningstips

Upptäck hemligheten

Träning på Actic

Hemligheten till att du ska lyckas med din träning handlar å ena sidan om att du tränar rätt saker. Och å andra sidan att du faktiskt håller igång din träning. För att möta de här två målen, jobbar vi på Actic med beprövade metoder, oavsett om det gäller maskiner, fria vikter eller våra klasser.

Det andra målet, om att hålla igång försöker vi möta genom att ha ett härligt gäng på plats i anläggningen och att se till att miljön och all utrustning är i toppskick.

Så hemligheten handlar om att träna metodiskt tillsammans med dina träningskompisar på gymmet. Välkommen!

Se hela vårt träningsutbud

Läs mer om vårt

Träningsutbud

Frågor och Svar