Tävling

Tävla om en startplats till Tjejmilen!

Tävlingsdags!

Är du redo för en utmaning? Den 2 september är det dags för Sveriges största event bara för tjejer – Tjejmilen! I samarbete med Marathongruppen har du som Actic-medlem nu möjlighet att vinna en startplats till årets lopp (vi tävlar totalt ut 3 startplatser).

För att delta: Det enda du behöver göra är att dela med dig av dina bästa tips på hur du laddar upp inför lopp som Tjejmilen. Sista tävlingsdag är den 14 juli (tävlingen öppnar den 3 juli) och vi kommer att presentera de tre lyckliga vinnarna här (genom att delta godkänner du att vi kan komma att presentera ditt namn och bidrag).

Tävlingen är nu avslutad och vi säger stort grattis till Josephine, Matilda och Pernilla som vunnit varsin startplats till loppet!

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!