Nyheter

2 timmar med instruktör

Starta din träningsresa med Actic!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en instruktör när du blir medlem på Actic.

Tillsammans med en instruktör går vi igenom dina nuvarande motions- och träningsvanor. Därefter presenterar vi förslag på aktiviteter och mål som passar just dig. Det är vårt sätt att säkerställa att du kommer igång med din träning. Ditt personliga träningsprogram är lätt att följa och ger garanterat resultat.

Bli medlem här

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!