Inspiration

Träna med PT var helt rätt för mig

Jag behövde hjälp att träna på rätt sätt, PT var helt rätt för mig!

Lisa lever med konstant smärta efter en tidigare skada vilket till viss del begränsade hennes liv. För att slippa äta starka mediciner och kunna hålla smärtan på en låg nivå behövde hon få hjälp att hitta en träning som passade just hennes specifika situation. Valet föll då på att testa att träna med en personlig tränare.

Hon hade varit medlem på Actic i några år och fick ett erbjudande om att träffa en personlig tränare för ett konsultationssamtal. Det var då hon kom i kontakt med Isak som är personlig tränare på Actic i Halmstad. ”Det bästa med Isak är att han har satt sig in i min smärtproblematik och vet vilka muskelgrupper jag behöver träna för att kunna hålla smärtan på en låg nivå över tid. Träningen med honom har lett till att jag idag kunnat sluta nästan helt med all smärtlindring” berättar Lisa när vi träffar henne.
Hon berättar vidare att hon efter att ha börjat träna regelbundet känner sig starkare i kroppen och att hon idag har ett helt annat och rikare liv än tidigare med betydligt mer aktiviteter. ”Nu känner jag att det är viktigt att träna för att jag ska må bra. Isak hjälper mig dessutom att göra övningarna på rätt sätt så jag inte skadar mig när jag gör övningarna.” berättar Lisa. ”Att träna med personlig tränare har gjort mig mer motiverad att komma i väg till gymmet. Jag har även fått hjälp med kosten vilket har bidragit till att jag mår bättre idag. Nu när vi tränat ett tag tillsammans har vi lärt känna varandra bättre har det blivit enklare att få till övningar som passar just mig”. När vi skiljs åt säger Lisa att hon rekommenderar alla att prova på att träna med en personlig tränare oavsett vad man siktar på för mål och att hon själv aldrig kommer sluta ta hjälp då det gett henne så mycket.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss