PT tjänster och priser

Du vet väl att alla kan få proffsig hjälp av våra duktiga personliga tränare på Actic? Även om du inte är medlem hos oss är du välkommen att träna med någon av våra personliga tränare. Läs mer om våra olika PT produkter nedan! Oavsett dina mål och din träningsbakgrund har vi en lösning som passar dig.
Bokning och betalning av PT-pass sker på gymmet.

PT 60

PT 60 är vår mest populära tjänst där du tränar själv med personliga tränaren i 55 minuter. Din personliga tränare planerar träningen efter dina förutsättningar och mål och hjälper dig under passet, för att din träning ska bli så säker och effektiv som möjligt för att uppnå önskat resultat.
Pris: 799 kr/tillfälle
Var 10:e PT tillfälle på köpet – gäller vid köp av 10 eller fler PT-tillfällen vid ett och samma köptillfälle. 

PT 30

PT 30 är en perfekt produkt för dig som föredrar kortare träningspass. Du tränar 25 minuter tillsammans med din personliga tränare som planerar träningen efter dina förutsättningar och mål och hjälper dig under passet, för att din träning ska bli så säker och effektiv som möjligt för att uppnå önskat resultat.
Pris: 599 kr/tillfälle
Var 10:e PT tillfälle på köpet – gäller vid köp av 10 eller fler PT-tillfällen vid ett och samma köptillfälle. 

PT Duo

Med PT Duo tränar du och din vän/kollega/familjemedlem/partner tillsammans i 55 minuter med per personliga tränare. Er PT planerar träningen efter era förutsättningar och mål, coachar och hjälper er båda under träningspasset för att uppnå önskat resultat.
Pris: 1199 kr/tillfälle
Var 10:e PT tillfälle på köpet – gäller vid köp av 10 eller fler PT-tillfällen vid ett och samma köptillfälle. 

Actic Small Group Training

I Small Group Training tränar du tillsammans i en grupp om 4-12 personer där ni coachas av en personlig tränare under 8 veckor. Tillsammans kommer ni överens med er PT gällande mål och träningsfokus i bootcampet. Du får inspiration, motivation och en härlig laganda som bara en gruppträning kan erbjuda. Du får samtidigt expertis och en professionell och individuell vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Actic Small Group Trainning passar utmärkt för vänner, familj eller kollegor men blir även ett bra tillfälle att lära känna nya vänner.
Pris: 1999 kr (8 tillfällen)

PT Hybrid

PT Hybrid är den perfekta kombinationen av personlig träning i fysisk och digital form! I Vår PT-Hybrid tjänst får du ett uppstartsmöte med din PT i 30 min för att diskutera nulägesanalys, förväntningar och mål. Efter uppstartsmötet får du en individuellt anpassat träningsprogram där PT:n finns tillgänglig via chatt i vår Actic app för coaching. I PT Hybrid ingår även 1 fysisk träningspass (60 minuter) per månad tillsammans med din PT.
Pris: 1649 kr/mån
 

PT Online

PT Online är PT-produkten för dig som vill träna på egen hand men med coachning från en PT digitalt. I vår PT online får du ett uppstartsmöte med din PT i 30 min för att diskutera nulägesanalys, förväntningar och mål. Efter uppstartsmötet får du en individuellt anpassat träningsprogram där PT:n finns tillgänglig via chatt i vår Actic app.
Pris: 850 kr/mån

Betalsätt

Det ska vara enkelt för dig att betala dina timmar, därför erbjuder vi autogiro som ett smidigt betalningsalternativ.

PT på autogiro

  • Dela upp betalningen varje månad. Som autogirokund har du 3 månaders bindningstid och du kan välja att träna 4, 8 eller 12 gånger i månaden.
  • Vi erbjuder autogiro på PT30, PT60 och PT Duo.
På Actic kan du alltid ta del av våra kunniga, personliga tränare – även om du inte är medlem hos oss! Vi har alltid en lösning som passar, tveka inte att höra av dig om hur vi kan hjälpa dig.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss