Renovering av Actic Linköping Storgatan

Renovering Actic Storgatan!

Beläget mitt i stan på Storgatan finner du Actic Linköping Storgatan. En anläggning med allt du behöver i träningsväg! Fullutrustat gym, varierad gruppträning och stora ytor för funktionell träning och fria vikter. Vi är glada att meddela att under våren 2024 kommer gymmet fräschas upp för bästa möjliga träningsupplevelse för dig som medlem. Vi hoppas ni ser fram emot förbättringarna i gymmet lika mycket som vi!

📍 Storgatan 7, 58223 LINKÖPING

  • doneStörre ytor för funktionell träning
  • doneYtoptimering för bästa möjliga träningsupplevelse
  • doneGolvbyte
  • doneUppfräschning med målning och uppdaterat Actic-utseende
  • doneGymmet är öppet som vanligt

Nyöppningserbjudande

Träna fritt till 1 augusti på Actic Storgatan! Vid tecknade av våra 12 månaders medlemskap erbjuder vi nu fri träning till 1 augusti. Välkommen in till oss på gymmet eller bli medlem här på actic.se!

Villkor: Gäller på våra 12-månaders bindningsmedlemskap och går ej att kombinera med annat erbjudande än student och senior. Startavgift om 249 kr tillkommer. Erbjudandet går att teckna 1 maj – 11 juni 2024. Gäller ej dagkort. Friperiod from köptillefälle tom 1 augusti, 12 månaders bindningstid börjar 1 augusti.

Inspirationsbilder från andra Actic-gym!

Vinn 6 månaders träning på Actic Storgatan!

Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor samt motivera hur vi på Actic skulle kunna hjälpa dig vidare i din träning. Tävlingen pågår mellan 27/5-23/6 och en vinnare utses av en jury från Actic när tävlingen avslutats.

Lycka till!

Tävlingsvillkor: Du måste vara minst 18 år för att tävla. Genom att delta i tävlingen godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att Actic har rätten att kontakta dig i marknadsföringssyfte. Se vår personuppgiftspolicy här. Vinnaren vinner ett lokalt medlemskap på Actic Linköping Storgatan (inklusive access till alla öppettider samt gruppträning)

Den 3 juni firar vi renoveringen med en nyinvigningsdag!

Mer information kommer!

Erbjudanden hos Actic

Bli medlem - träna fritt till 1 augusti!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss