Nyinvigning Actic Kraftkällan

Nyinvigning Actic Kraftkällan!

Vi håller på att renovera och fräscha upp Actic Kraftkällan och firar detta med en nyinvigning av anläggningen 26-27 augusti. Välkommen in på öppet hus för att se vår fina nyrenoverade anläggning, med massvis av gruppträning, workshops & tävlingar.

📍 Björkgatan 79B, 75323 UPPSALA

  • doneYtoptimering för större träningsyta
  • doneGolvbyte och uppfräschning av lokal
  • doneRenovering av dusch- och omklädningsrum
  • doneNy belysning

Välkommen på nyinvigning av Actic Kraftkällan!

Provträna kostnadsfritt en vecka & var med och tävla om ett årskort!

Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor samt motivera hur vi på Actic skulle kunna hjälpa dig vidare i din träning. Tävlingen pågår till 23/8-24 och en vinnare utses av en jury från Actic när tävlingen avslutats. För 1 veckas fri provträning, fyll i formuläret nedan. Provveckan aktiveras på anläggning senast 23/8.

Lycka till!

Tävlingsvillkor: Du måste vara minst 18 år för att tävla. Genom att delta i tävlingen godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att Actic har rätten att kontakta dig i marknadsföringssyfte. Se vår personuppgiftspolicy här. Vinnaren vinner ett lokalt medlemskap på Actic Kraftkälan (inklusive access till alla öppettider samt gruppträning)

Erbjudanden hos Actic

Just nu fri startavgift och tillgång till över 100 Actic gym i sommar!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss