Träningstips!

Här är tipsen som gör träningen lite roligare. Actics träningsexperter delar med sig av effektiva träningsprogram, övningar & delar med sig av nya träningstrender.

Träningstips

Träna med nyfödd

Läs mer
Träningstips

6 varianter på knäböj

Läs mer
Träningstips

Kliv bort från maskinerna!

Läs mer
Träningstips

Trappa upp formen

Hittar du en trappa på löpturen, spring inte runt den, utan stanna till och passa på att köra din styrketräning där! Eller varför inte lägga ett helt pass i trappan och jobba på både flås och styrka? Kroppen utmanas på helt nya sätt när du höjer upp en del av den på ett trappsteg. Vanliga övningar kan göras tyngre och trappan möjliggör också för en massa nya. Det är garanterat roligt och effektivt!


Träningstips

Hitta formen i poolen

Läs mer
Träningstips

Träningsutmaning

Läs mer
Träningstips

Från gång till fullfjädrad löpare

Läs mer
Träningstips

Actics utmaningar

Läs mer
Träningstips

Ro dig till toppform

Roddmaskinen ses ofta som en uppvärmningsmaskin, om den används alls. Men faktum är att du kan bygga en fantastisk kondition på roddmaskinen, om du vet hur du ror och vilka pass du ska köra. Roddmaskinen har ju den fördelen att den är väldigt skonsam och samtidigt väldigt effektiv. Du använder stora muskelgrupper i kroppen, vilket gör träningen syrekrävande och pressar upp pulsen. Dessutom bygger den bra styrka i så gott som hela kroppen. Så vad väntar du på?