Simskola

Actic Halmstad Simhallsbadet

På Actic Simhallsbadet erbjuder vi simskola i en lugn och trygg miljö med små grupper bestående av endast 4 barn per grupp. Tack vare våra mindre simskolegrupper skapar vi trygghet och chans för varje barn att utveckla sin teknik och simförmåga i lugn och ro, där våra kunniga simlärare får förutsättningarna till att stötta varje barn fullt ut i sitt lärande. Målsättningen med vår simskola är att utbilda barn i vikten av simkunnighet och samtidigt förstå de riskerna som är förknippade med vistelse i och vid vatten för att ge trygghet till sig själv och till andra. Bra att veta är att allt lärande sker på djupt vatten.

Datum och tider

Onsdagar
Paddan Grundkurs kl. 16:00-16:30
Fisken Fortsättning kl. 16:45 – 17.15
Söndagar
Paddan Grundkurs kl. 13:00-13:30
Fisken Fortsättning kl. 13:45-14:15

Våra simkurser
 • Paddan Grundkurs

  Vi lär oss doppa huvudet, bubbla genom näsan, hoppa från kanten, flyta och ta oss fram I vattnet, oftast genom benspark på rygg eller mage. Armtag introduceras även.

  Läs mer och boka
 • Fisken Fortsättning

  Här tränar vi vidare på flyttekniken och barnet får testa på livräddning och kan se risker gällande vatten och hur vi utifrån det visar respekt för varandra och sig själva nära vatten. Vi tränar på att förlänga simsträckan ytterligare, simma på olika sätt med hjälp av olika övningar och börjar kombinera armtagen med betagen.

  Läs mer och boka
 • Crawlkurs Nybörjare

  Sugen på att lära dig crawla? Då är detta kursen för dig, Du behöver ingen tidigare erfarenhet av simsättet crawl. Under kursen kommer vår pedagogiska instruktör Alexander lära dig allt han kan för att du ska kunna lära dig på bästa möjliga sätt.

  Läs mer och boka
 • Crawlkurs Fortsättning

  Denna kurs vänder sig till dig som kanske har gått en tidigare kurs eller redan kan simma crawl men vill förbättra din nuvarande teknik. Under kursens gång kommer vi inte simma längre än 50 m och tekniken är i största fokus.

  Läs mer och boka
 • Crawlkurs Fortsättning 2

  Kursen för dig som är en van simmare och kan bekvämt simma minst 150m. Här ligger fokus på teknik men även något tuffare simningar för att bygga upp din kondition i bassängen. En perfekt kurs för dig som kanske fastnat på samma ställe eller vill ta nästa kliv i din crawlsimning.

  Läs mer och boka
Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss