Renovering

Actic Halmstad Simhallsbadet

Renovering av duschrummen på Actic Simhallsbadet

Under hösten kommer vi att renovera våra duschrum. Renoveringen kommer innefatta både damernas och herrarnas duschrum, ång- och torrbastu samt toaletterna utanför duschrummen. Renoveringen kommer börja i mitten av september och pågå tills februari.

För att renoveringen ska gå så fort som möjligt kommer både herrarnas och damernas duschrum att renoveras samtidigt. Detta gör att vi kommer endast att erbjuda begränsade duschmöjligheter. Det kommer finnas duschbås vid bassängen samt i källaren utanför lilla salen. Duschbåsen kommer att ha duschkabin, yta för ombyte med dörr och lås. Under renoveringen kommer vi att erbjuda fler klasser på förmiddagarna istället för vattengympa.

Vill du ha tips och inspiration till att prova nya klasser, fråga oss gärna i receptionen. Ni som enbart går på vattengympa, kontakta receptionen på 035-128490 så får ni mer information. För övrigt är anläggningen öppen och ni kan träna som vanligt i gymmet och boka er på pass samt simma i bassängen.

För att byggarbetarna inte ska gå igenom hela anläggningen med byggmaterial kommer en provisorisk vägg byggas i stora salen så de får en passage ut på baksidan med byggmaterial. Detta gör att stora salen kommer bli något mindre vilket gör att vi kommer minska antalet platser på passen i stora salen. Renoveringen beräknas vara klar i februari 2020.

Vad händer med mitt medlemskap?
Samtliga medlemmar kommer under renoveringen att automatiskt få Regionala kort. Det betyder att ni kan träna på samtliga anläggningar i Halmstad (även Flygstaden och Sannarpsbadet). Önskar ni att träna på Actic Arenan eller Actic Flygstaden och inte har en nyckel på ert medlemskort, kontakta receptionen så byter vi ut ert kort.

 

Uppdatering mars 2020.

Tidigare har vi meddelat en fördröjning av färdigställandet av våra nya duschrum.. Detta pga att vi stött på positiva värden av asbest.
Asbesten var isolerad i byggytan och påverkade inte vår verksamhet i övrigt. Sanering av byggytan har skett och nya prover är tagna. Dessa visar inte längre några spår av Asbest.
Vi har fortfarande inte fått något nytt datum då bygget förväntas vara klart. Uppskattningsvis tar det ytterligare 4 – 6 veckor. Säkerheten är viktig för att vi ska få ett bra resultat.

Givetvis meddelar vi er så fort vi vet mer.

Alla medlemskort kommer vara uppgraderade till regionalkort under hela renoveringstiden. Förlängning av frysta kort sker automatiskt.

Tack för ert tålamod.

Följ oss gärna på FB och instagram för löpande info.

Tack för visad förståelse i väntan på ett fantastiskt resultat! Följ oss gärna på våra sociala medier för löpande uppdateringar över utvecklingen av våra nya fina duschrum!

 

Med vänliga hälsningar
Rebecca med personal

Actic Simhallsbadet Halmstad
Karlsbergsvägen 2 A
302 32 HALMSTAD
035-128490

Frågor och Svar