Actic Kristiansborgsbadet växer!

Nyöppning Actic Kristiansborgsbadet

Det händer spännande saker på Actic Kristiansborgsbadet i Västerås! Den 10 juni kl 09.00 öppnar vi upp dörrarna till nyrenoverade bassängen. Dessutom bygger vi om gymmet och adderar 1000 kvm ny träningsyta som öppnar i september.

📍 Vallgatan 8, 722 20 VÄSTERÅS

  • doneNyrenoverad 25-meters simbassäng (öppnar 10 juni)
  • done1000 kvm ny träningsyta i gymmet (öppnar i september)
  • doneNy gruppträningssal
  • doneNyrenoverad romersk spa-avdelning och nytt café och restaurang

Öppningserbjudande

Teckna ett 12 månaders bad-medlemskap för 299 kr/mån*.
Du kan även addera endast 50 kr/mån för tillgång för gym och gruppträning första 12 månaderna, därefter ordinarie pris. Tills gymmet öppnar i september ingår träning på Actic Västerås City. Erbjudandet är giltigt 10-30 juni!

*Erbjudandet gäller vid köp av medlemskap med 12 månaders bindning och kan ej kombineras med andra kampanjer eller rabatter. Gäller från 10-30/6-23 på Actic Kristiansborgsbadet. Vid köp av bad+gym medlemskap övergår priset till ordinarie pris efter 12 månader. Gäller endast nya medlemmar.

Intressanmälan

Fyll i intresseformuläret nedan för senaste nytt kring öppningarna!

Ombyggnationen av gymmet kommer resultera i en starkare och bättre träningsupplevelse med större träningsytor och ett bredare träningsutbud. Det kommer att tillkomma 1000 kvm ny träningsyta fördelat på två plan och vi bygger bland annat en ny gruppträningssal.
I samma byggnad som Actic Kristiansborgsbadet kommer det även att öppna ett nytt café och restaurang och den romerska spa-avdelningen håller även på att renoveras och fräschas upp!
Gymmet stängde den 1 april och kommer öppna igen i september. Mer info kring exakt öppningsdatum kommer! Under tiden som gymmet är stängt kommer man kunna träna på Actic City som ligger i Mimerporten. Alla medlemskap är uppgraderade till ett regionalt medlemskap som ger tillgång till Actic City.
Vi reserverar oss för ändringar och uppskjutning av öppningsdatum beroende på hur byggnationen går. 

Kontakt

Hemsida Actic Kristiansborgsbadet
Adress: Vallgatan 8, 722 20 VÄSTERÅS
Mail: vasteras.kristiansborgsbadet@actic.se
Telefon: +46(0)214801451
 

Erbjudanden hos Actic

Bli medlem - få ett exklusivt Actic startkit!

Provträna i 7 dagar för 99 kr!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss