Actic Kristiansborgsbadet växer!

Det händer spännande saker på Actic Kristiansborgsbadet i Västerås! Just nu pågår en renovering och utbyggnad av gymmet som beräknas vara helt klart sommaren 2023.

Ombyggnationen av gymmet kommer resultera i en starkare och bättre träningsupplevelse med större träningsytor och ett bredare träningsutbud. Det kommer att tillkomma 1000 kvm ny träningsyta fördelat på två plan och vi bygger bland annat en ny gruppträningssal. Just nu pågår även renoveringen av 25-meters bassängen som beräknas att öppna igen maj 2023.
I samma byggnad som Actic Kristiansborgsbadet kommer det även att öppna ett nytt café och restaurang och den romerska spa-avdelningen håller även på att renoveras och fräschas upp!
Gymmet är just nu öppet som vanligt med reservation för stängda ytor under kortare period. Från april till mitten av augusti 2023 kommer gymmet att vara helt stängt. Under den tiden kommer man kunna träna på Actic City som ligger i Mimerporten.

Vad kan du förvänta dig av renoveringen?

  • done1000 kvm nya träningsytor i gymmet (klart augusti 2023)
  • doneNy gruppträningssal (klart augusti 2023)
  • doneNy modern simbassäng (klart mars 2023)
  • doneNy romersk spa-avdelning (klart mars 2023)
  • doneNytt café och restaurang (öppnar mars 2023)

Erbjudanden hos Actic

Träning lönar sig på Actic! Bli medlem och träna dig till din rabatt - upp till 20%. Vi bjuder på 1 månad gratis, resten är upp till dig!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Medlems-
service
Medlemsservice