Nyöppning Karlstad City

Nya Actic Karlstad City!

Välkommen till nyrenoverade Actic Karlstad City! Gymmet och omklädningsrum har renoverats och fräschats upp, gymmet har ytoptimerats och ny utrustning tillkommit!

📍 Norra Strandgatan 17, 65 224 KARLSTAD

  • doneNyrenoverat gym
  • doneNyrenoverade omklädningsrum
  • doneStort gruppträningsutbud
  • doneStora ytor för funktionell träning och fria vikter

Öppningserbjudande

Ta del av vårt öppningserbjudande! Teckna ett 12 månaders medlemskap och få 3 månader fri träning*. Gäller på Actic Karlstad City från den 23-30 september!

*Gäller vid tecknande av medlemskap med bindningstid på 12 månader. Erbjudandet innebär ett 15 månader medlemskap där du inte betalar någon medlemsavgift dom 3 första månaderna. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller rabatter förutom student+seniorrabatt. Gäller 23/9-30/9 2023 på Actic Karlstad City.

Tävling! Vinn ett års medlemskap på Actic Karlstad City

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret och motivera hur vi på Actic skulle kunna hjälpa dig vidare i din träning. Tävlingen pågår till och med 7/10 och en vinnare utses av en jury från Actic när tävlingen avslutats.

Tävlingsvillkor: Du måste vara minst 18 år för at tävla. Genom att delta i tävlingen godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att Actic har rätten att kontakta dig i marknadsföringssyfte. Se vår personuppgiftspolicy här. Vinnaren vinner ett lokalt medlemskap på Actic Karlstad City (inklusive access till alla öppettider samt gruppträning)

Kontakt

Hemsida Actic Karlstad City
Adress: Norra Strandgatan 17, 65224 KARLSTAD
Mail: karlstad.city@actic.se
Telefon: +46(0)547771550
 

Erbjudanden hos Actic

Sista chansen! 2 fria månader - kickstarta din träning!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss