Välkommen till Actics

Gym i Karlstad

Din träningskompis

I Karlstad hittar du din träningskompis på 4 anläggningar. Styrketräna eller gå på gruppträningspass på någon av anläggningarna City, Lamberget eller Färgestad. Dessa träningscenter kan du även ta hjälp av en personlig tränare som hjälper dig att nå dina mål med träningen. Hos oss får du nämligen alltid två timmar med en PT när du tecknar ditt medlemskap. Simma ett par längder på Sundstabadet som erbjuder både simning, gruppträning och tillgång till gym på samma träningskort.

Hos oss är du alltid lika välkommen när du ska gruppträna, simma eller om du ska nå nya mål i gymmet. Vi ses!

Bli medlem
Karlstad

Träna på 3 st. Actic-anläggningar!

Med Actics regionala kort kan du träna på 3 av anläggningarna i Karlstad. Här finns möjligheten att upptäcka nya träningsformer, utveckla din träning med en utbildad personal, gruppträna och mycket mer. 

Sundstabadet ingår inte i det Regionala kortet för Karlstad. 

Varmt välkommen till Actic! 

Gym i Karlstad

Group 7
Se filmen

#ingaursäkter

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!