Inspiration

Fira rörelseglädjen med oss under #BEACTIVEDAY

#BEACTIVEDAY är ett globalt initiativ som i år introduceras av Friskvårdsföretagen i Sverige, med fokus på att fira rörelse, hälsa och välmående. För att uppmuntra människor att omfamna en aktiv livsstil och uppleva rörelseglädjen engagerar vi på Actic oss genom att inspirera till träning för livet.

I samband med #BEACTIVEDAY den 23 september engagerar vi på Actic oss för att inspirera och uppmuntra människor att omfamna rörelseglädjen. Vi tror på att träning och aktivitet inte bara är en fysisk aktivitet, utan också en källa till glädje och positiv energi. Genom att erbjuda en mängd olika träningsmöjligheter och aktiviteter, samt skapa gemenskap kring rörelse, strävar vi efter att göra varje dag till en #BEACTIVEDAY.
Vår vision är att göra rörelse till en naturlig del av människors liv och genom samarbetet med Friskvårdsföretagen kring #BEACTIVEDAY vill vi skapa extra medvetenhet och uppmuntrar alla att hänga med oss och fira rörelseglädjen. Oavsett om det är genom att träna på våra anläggningar, delta i digitala träningspass i appen eller helt enkelt genom att ta en promenad utomhus, vill vi vara din partner i din resa mot en aktiv och hälsosam livsstil.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss