Det stora badäventyret

Actic Lerum

Äventyrsbadet

Vattenpalatset är nöjeshuset för hela familjen med upplevelser för stora och små. Endast 15 minuters bilväg längs E20 från Göteborg samt de goda kommunikationerna med buss och lokaltåg gör att du snabbt och lätt tar dig hit – parkeringen är dessutom gratis. 

Ta en hisnande färd i en av våra vattenrutschbanor eller glid med i utepoolens virvelkanal! Välj den äventyrliga simturen genom vattenkaskader och gejsrar för att kika vad som döljer sig bakom vattenfallet. 25-metersbassängen är både för motionären och för den som vill leka. Där finns roliga flytleksaker att klättra på och startpallar att hoppa från. Champagnepoolen är lagom varm för babysimmarna men uppskattad av gammal som ung då den håller 34 grader och bubblar små mjuka bubblor. Unna dig en stunds härlig avslappning efter träning och äventyrsbad. Vi har bastu, bubbelpool och ångbad i en egen lugn relaxavdelning.

Badkalas + Bowling

Lägg på en timmes bowlingspel för kalasdeltagarna, före eller efter badkalaset. Priset är 225 kr/barn.

Badkalas

Ett badkalas hos oss är en favorit för barn i alla åldrar! Barnen börjar med att bada och leka fritt i ungefär en timma. Därefter brukar det vara lagom med en paus och äta kalasmaten som är uppdukad en trappa upp i badet. Efter mat och glass finns det tid kvar att bada innan det är dags att gå upp ur bassängerna.

Morgonsim

Starta dagen med en härlig simtur i en lugn och harmonisk miljö.

lerum-vattenpalatset_karta2

I våra lokaler finns också:

  • Biograf med senaste 3D-tekniken och sittplatser för 119 personer.
  • Bowlinghall med 10 välvårdade banor och som erbjuder discobowling på helger.
  • Högeffektiva solarium från Ergoline.
  • Actics gym och gruppträning. Se vårt gruppträningsschema för mer info.
Entréavgift

Avgift ska erläggas av alla som gör entré till Vattenpalatset, även om ni inte tänkt att bada. Skåpnyckel till kläder och skor fås efter erlagd entréavgift.

Omklädning

Hos oss finns klädskåpen i mixad zon, dvs att en herre och en dam kan ha klädskåpet tillsammans. Ombytet till badkläder sker först i respektive avdelning därefter låser ni in kläder och skor i den mixade klädzonen och sist dusch och tvättning i respektive avdelning.

Trivsel & hygien

Vi ställer krav på våra besökare, att alla ska duscha sig noggrant innan bassängbadet och följa våra trivselregler. Ni hittar dessa HÄR.

Tryggt & säkert bad

Bad sker alltid på egen risk. Ni hittar våra säkerhetsföreskrifter lite längre ned på sidan, tillsammans med trivselregler. I badvaktens hytt finns sjukvårdsmaterial och larmtelefon. Här är även en bra uppsamlingsplats om ni kommit ifrån varandra.

Frågor och Svar