Varberg, Friskvågen

Personlig Tränare

Personlig Träning på Actic Varberg Friskvågen

På Actic Friskvågen i Varberg är vi ett gäng glada och inspirerande personliga tränare med gedigen erfarenhet och kunskap. Vi brinner för det vi gör och oavsett vad dina mål är eller hur lång träningserfarenhet du har, är vårt mål att hjälpa dig att lyckas.

Vi har en bred kompetens i vårt team och erbjuder allt från kostrådgivning, kroppsmätning, nytt träningsupplägg vare sig det gäller kondition eller styrka till rörlighetsträning och yoga. För oss är det viktigt att du får rätt hjälp och vi har alltid en första träff för att göra en behovsanalys och diskutera upplägg. Är du redo att ta din träning till en ny nivå? Att träna tillsammans med oss ger dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning.

PT-teamet Actic Friskvågen

Med Vänliga Hälsningar
Sandra Linnrell

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar