Varberg, Friskvågen

Personlig Tränare

Personlig Träning på Actic Varberg Friskvågen

På Actic Friskvågen i Varberg är vi ett gäng glada och inspirerande personliga tränare med gedigen erfarenhet och kunskap. Vi brinner för det vi gör och oavsett vad dina mål är eller hur lång träningserfarenhet du har, är vårt mål att hjälpa dig att lyckas.

Vi har en bred kompetens i vårt team och erbjuder allt från kostrådgivning, kroppsmätning, nytt träningsupplägg vare sig det gäller kondition eller styrka till rörlighetsträning och yoga. För oss är det viktigt att du får rätt hjälp och vi har alltid en första träff för att göra en behovsanalys och diskutera upplägg. Är du redo att ta din träning till en ny nivå? Att träna tillsammans med oss ger dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning.

PT-teamet Actic Friskvågen

Med Vänliga Hälsningar
Sandra Linnrell

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!